Style

"Şefi de coşmar" sau cum planurile de a-ţi omorî şeful nasc situaţii absolut hilare

14 aug 2011 345 afişări
Din aceeaşi categorie
"Şefi de coşmar" sau cum planurile de a-ţi omorî şeful naşte situaţii absolut hilare

Cu o distribuţie de milioane, Şefi de coşmar este una dintre cele mai aşteptate comedii ale verii. Cu Kevin Spacey, Colin Farrell şi Jennifer Aniston în rolul unor şefi de groază şi Jason Sudeikis, Jason Bateman şi Charlie Day în rolul angajaţilor oropsiţi, acest film are toate şansele să intre în topul celor mai bune comedii lansate în această vară.

Trei şefi de coşmar, trei angajati terorizaţi, trei poveşti diferite, dar cu acelaşi final. Nick (Jason Bateman) este un tip care face muncă de birou şi este convins că şeful său (Kevin Spacey) îl va promova ca vicepreşedinte al companiei. Şi cum acest lucru nu se întâmplă, iar demisia doar i-ar încheia o cariera cu potenţial, Nick este nevoit să îşi suporte seful autoritar, care se crede un mic Dumnezeu şi îi tratează pe toţi ca pe nişte oameni nesemnificativi.

Amicul lui Nick, Dale (Charlie Day) lucrează ca asistent în cabinetul unei doctorate stomatolog extrem de sexy, dar care îi cere tot felul de favoruri sexuale, chiar şi când sunt pacienţi în sală (e drept, anesteziaţi). Jennifer Aniston joacă fără nici un fel de problemă rolul unei şefe dezinhibate şi nimfomane, încât te întrebi de ce nu a ales de mai demult să joace şi roluri mai îndrăzneţe, dar extrem de comice.

Kurt (Jason Sudeikis) îşi iubeşte foarte mult slujba în domeniul industriei chimice şi seful (Donald Sutherland). Dar când şeful său în vârstă moare şi fiul său, Bobby (Colin Farrell), un tip plin de el şi obsedat sexual, preia conducerea firmei, viaţa lui Kurt devine un calvar. Bobby decide să schimbe lucrurile în firmă şi să renunţe la orice angajat nu este pe gustul său şi îl pune pe Kurt sa îi dea afară, inclusiv un angajat cu dezabilităţi, care este în cărucior.

Personajele şefilor chiar ajung într-un punct în care îţi doreşti să moară. Doar că Nick, Dale si Kurt nu ştiu cum să facă asta. Unul din cele mai spectaculoase momente este cel în care apare Jamie Foxx, un aşa-zis "consultant în crime". De aici lucrurile devin absolut hilare, mai ales în momentul în care Foxx le sugerează bărbaţilor să îşi ucidă unul altuia şeful pentru a nu crea suspiciuni.

Şefi de coşmar poate fi vizionat şi la CinemaPRO.