Style

Şeful Oracle îşi dă în judecată vecinii pentru că i-au stricat panorama

29 mai 2011 1126 afişări de Adrian Voicu
Din aceeaşi categorie
Şeful Oracle îşi dă în judecată vecinii pentru că i-au stricat panorama

Larry Ellison, CEO-ul Oracle a plătit 3,9 milioane dolari în 1988 pentru o proprietate aflată în zona Pacific Heights şi care la vremea respectivă se bucura de o privelişte asupra întregului San Francisco Bay, scrie Wall Street Journal.

Odată cu 2004 însă, când Bernard şi Jane Von Bothmer s-au mutat în vecitătatea proprietăţii lui Ellison, plătind o sumă de 6,9 milioane dolari pentru teren, priveliştea nu a mai fost atât de extinsă, aceasta fiind împiedicată de câţiva copaci.

Astfel, trei brazi şi un acacia au ajuns "să facă umbră" peste casa şefului Oracle, vecinii nedorind în niciun fel să taie plantele.

De aceea, Ellison a decis să îşi dea în judecată vecinii, acuzându-i că în cazul în care nu vor fi tăiaţi copacii şeful Oracle va avea de suferit ca urmare a scăderii valorii proprietăţii.

Neplăcerile nu sunt chiar atât de recente, Jane Von Bothmer acuzându-l pe şeful Oracle de faptul că în trecut acesta a angajat mai mulţi tăietori de lemne să scurteze vârfurile copacilor fără a primi permisiune din partea vecinilor.

Conform publicaţiei, Ellison ar fi oferit chiar familiei Von Bothmers aproape 15 milioane de dolari pentru a le cumpăra proprietatea, aceştia refuzând însă oferta.