Style

Selecţie de produse pentru răsfăţ

11 aug 2015 413 afişări de Roxana Pricop
Din aceeaşi categorie

„Hot town, summer in the city“ spun versurile unei celebre piese interpretate de Joe Cocker. Nimic mai adevărat, însă maeştrii parfumieri ne pot da o mână de ajutor pentru a ne adapta la prea multele grade din termometru. Parfumuri proaspete pentru zilele toride, esenţe romantice pentru nopţile albe, şi ritualuri de înfrumuseţare menite să ne protejeze de îmbrăţişarea arzătoare a soarelui.

Pentru revitalizare în lungile zile de vară este recomandat serul Lierac Magnificence. Cerce­tările Lierac au evidenţiat efectele benefice ale D-Glyox, primul complex care acţionează în toate stadiile de îmbătrânire ale pielii.

Prin combinaţia a trei ingrediente active cu proprietăţi puternice anti-aging: flori de rodie, arbore de mătase şi peptide lipozomiale, serul revitalizant de la Lierac atenuează ridurile, dă fermitate pielii şi radianţă tenului. Textura activă creează un film restructurant la nivelul suprafeţei pielii, pentru un efect de reparare imediat. Hrăneşte intens şi repară pielea obosită, conferindu-i luminozitate.

Produsul este disponibil în farmaciile Help Net.

 

O invitaţie sub cerul plin de stele al deşertului Sierra Nevada este par­fumul Lu­nea de la Keiko Me­cheri, casa ame­ricană fondată de japoneza Keiko, cu un background în arte frumoase. Un parfum oriental, hipnotizant prin aluziile olfactive pe care le face la romantismul nocturn. O creaţie subtilă şi senzuală, pentru persoanele cu un simţ puternic pentru stilul individual şi cu încredere de a purta la în­cheietură un parfum

ino­­vator. No­tele parfumului sunt mandarina, neroli, mir, marţipan, trandafir, caramel şi frankincense.

Parfumul este disponibil în magazinele Elysée.

 

O cremă revoluţionară ce menţine frumuseţea ochilor graţie complexului Edelgen este Cellstemine Eye Contour Perfection de la Bellefontaine. Cofeina şi extractul de Imperata cylindrica stimulează microcirculaţia şi înlătură liniile fine şi semnele de oboseală. Până la urmă frumuseţea unei femei se vede în ochii ei.

Produsul este disponbil în magazinele Elysée.

 

Un parfum solar, cu mari şanse de a deveni irezistibil este Orangers en Fluers de la casa franceză Houbigant. Par­fumul este rezultatul îmbinării tradiţiei casei Houbigant cu spiritul inovator al parfumierului Jacques Fleuri. Parfumul sofisticat are un început cald de flori de portocal. „Inima“ de trandafir din Turcia şi iasomia din Egipt se îmbină cu notele rafinate de tuberoză şi absolu de frunze de portocal. Acordurile sunt echilibrate delicat de notele florale de ylang-ylang, condimentate uşor de cele de nucşoară. Notele uscate de bază reflectă armonioasa îmbinare lemnoasă cu arome de mosc.

Parfumul este disponibil în magazinele Beautik.

 

Feminitate la superlativ ar fi cuvintele care descriu noile parfumuri ale casei Diana Vreeland, fondată de nepotul renumitului editor de modă al revistelor Harper’s Bazzar şi Vogue. Din gama de şase parfumuri, fiecare purtând un  nume ispirat din câte un citat al celei care i-a dat sfaturi de stil şi fostei prime doamne a Americii, Jacqueline Kenne­dy, se remarcă Perfectly Marve­lous. O compoziţie florală ce îmbină note de santal, iasomie, cuişoare şi răşini. Impe­tuosă, elegantă şi voluptuoasă, iasomia dă o notă glossy compoziţiei, exprimând în acelaşi timp senzualitate. Cashmeran-ul, o esenţă de mosc ce evocă focul, se combină cu un amestec de condimente şi răşini pentru un efect de eleganţă. Sticla roşie trimite la culoarea preferată a Dianei.

Parfumul este disponibil în magazinele Elysée.

 

Sezonul estival cere adaptarea nu doar a ţinu­tei olfactive, cât mai a ales a ritualului de înfrumuseţare. Deşi machiajul zilnic acoperă anumite imperfecţiuni ale tenului şi ajută la punerea în valoare a trăsăturilor, este important ca înainte de acesta să folosim o cremă cu proprietăţi protectoare şi nutritive. Labo­ratoarele Skincode Elveţia au soluţia: crema de zi cu SPF 15 din gama Skincode Exclu­sive. Formula sa lejeră conţine microsfere albastre ce eliberează vitaminele A şi E, cu un puternic efect antioxidant şi protector îm­po­triva radicalilor liberi. Complexul de ultimă generaţie ACR-G2 este un amplificator natural al colagenului şi oferă o acţiune vizibilă de lifting, estompând ridurile.

Produsul este disponibil în farmaciile Help Net.