Style

Staatskapelle Berlin, astăzi la Festivalul George Enescu. Vedeţi programul complet de marţi, 13 septembrie

13 sep 2011 188 afişări
Din aceeaşi categorie
Staatskapelle Berlin, astăzi la Festivalul George Enescu. Vedeţi programul complet de marţi, 13 septembrie

Staatskapelle Berlin, unul dintre numele mari ale muzicii clasice, cântă astăzi la Festivalul George Enescu. Programul zilei este completat de concertul susţinut de Gulbenkian Symphony Orchestra.

Ziua începe cu un concert din seria "Muzica sec. XXI / Enescu şi contemporanii săi". Gulbenkian Symphony Orchestra cântă de la ora 17:00 la Ateneul Român. Cunoscută sub această titulatură din 1971, orchestra portugheză are un număr de 66 de muzicieni, număr ce poate fi mărit în funcţie de necesităţile programului prezentat. Programul concertului de la Festivalul George Enescu cuprinde piese de Ch. Ives, L. Bernstein, G. Enescu şi B. Britten.
De la ora 19:30, Sala Palatului găzduieşte concertul susţinut de Staatskapelle Berlin, sub bagheta lui Daniel Barenboim. Cu o tradiţie de aproape 450 de ani, Staatskapelle Berlin este una dintre cele mai vechi orchestre din lume. Din program fac parte W.A. Mozart - Concertul nr. 24 pentru pian şi orchestră în do minor KV 491, A. Bruckner - Simfonia nr. 7 în Mi Major.

Programul festivalului pe timeoutbucuresti.ro