Style

Stil de manager. Astăzi Stefan Kero, Fujitsu România

10 dec 2011 737 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

1. Un obiect care mă reprezintă ... este de fapt un fel de mâncare: sushi. Am cel puţin două motive pentru această alegere: îmi place să ies la masă şi sushi e tradiţional japonez precum compania pe care o reprezint.

2. Cartea pe care o citesc ... este Biblia, o carte pe care toată lumea ar trebui să o citească. Este foarte interesantă, plină de pilde şi lecţii. Odată ce o înţelegi, vei afla multe răspunsuri şi noi căi de urmat.

3. Un obiect pe care îl iau mereu cu mine ... obişnuia să fie un notebook, dar acest lucru s-a schimbat atunci când am descoperit tableta, PC-ul Fujitsu STYLISTIC Q550. O folosesc toată ziua şi acest lucru îmi face munca mai uşoară. Sunt dependent de tehnologie şi 80% din munca mea o fac pe calculator.

4. Cel mai des ascult muzică ... clasică, de la Bach, Purcell şi Händell până la Pavarotti sau Bartoli. În funcţie de stare, ascult şi Coldplay.

5. O destinaţie de vacanţă pe care aş recomanda-o ... este Croaţia pe timpul verii. Toţi cei pasionaţi de istorie şi cultură ar trebui să ajungă în Croaţia unde arhitectura este uimitoare şi marea este superbă. Pentru perioada de iarnă unul dintre locurile mele preferate e Nassfeld, în Austria.

6. O descoperire inedită dintr-o călătorie recentă ... este Dubai, aş numi acest loc un adevărat Disneyworld pentru adulţi.

7. Cel mai frumos suvenir pe care l-am adus acasă dintr-o călătorie recentă ... este o fotografie. Nu cumpăr suveniruri, dar fac o mulţime de fotografii oriunde merg.

8. Cea mai recentă achiziţie exclusivistă ... este un Dolby Sourround 5.1 de la Harman Kardon şi un TV Sony LED full-HD TV.

9. Port un ceas... TAG Heuer - Carrera.

10. Site-urile mele preferate ... http://www.zfenglish.com/, www.nineoclock.ro şi www.romania-insider.com

11. Obiectul meu preferat din garderobă este ... un costum albastru Hugo Boss.

12. Mi-ar plăcea să descopăr în Bucureşti ... un club de golf cu servicii de înaltă calitate. Îmi place golful şi mi-ar plăcea să pot merge seara cu clienţii, partenerii sau colegii într-un astfel de loc.