Style

STIL de manager: Dragoş Chivu

03 nov 2012 1832 afişări
Din aceeaşi categorie

Dragoş Chivu, Director Data Marketing Vodafone România

 

Un obiect care mă reprezintă este... desigur, telefonul mobil.

Cea mai recentă descoperire în Bucureşti este… restaurantul Sofa, un local retras, recent deschis în Floreasca.

Cartea pe care o citesc acum e... biografia lui Steve Jobs de Walter Isaacson. Jobs e unul dintre puţinii oameni care au ştiut să-şi îndeplinească viziunea. Cum spunea Brâncuşi - a vedea în depărtare e ceva, a ajunge până acolo e cu totul altceva.

Un obiect pe care-l port întotdeauna cu mine este… rucsacul cu echipamentul de sală, pe care îl ţin în portbagaj.

Cel mai des ascult... U2, Gotan Project, Pink Martini, iar ultimul concert la care am fost e Red Hot Chilli Peppers.

O destinaţie de vacanţă pe care aş recomanda-o e... Maramureş, pentru peisajele absolut spectaculoase, oamenii locului şi ritmul cu totul diferit al traiului.

O descoperire inedită dintr-o călătorie recentă e... ţărmul Atlanticului în cel mai vestic punct al Europei-Cabo da Roca, Portugalia.

Cea mai recentă achiziţie exclusivistă este... o jachetă de toamnă din colecţia Burberry Brit.

Accesoriile mele preferate sunt... ceasul Longines Dolce Vita şi butonii Louis Vuitton, pe care îi port la biroul. În timpul liber, prefer un ceas Burberry sport.

Site-urile pe care le citesc cu plăcere sunt... zf.ro, hbr.org sau trendwatching.com, pentru noutăţi şi tendinţe în afaceri. Urmăresc newsfeed-urile de tehnologie gizmodo.com, engadget.com , iar pentru timp liber mă uit pe badorgood.com şi dozadehas.com.

Sunt pasionat de... fotografie, încă din liceu. Este o pasiune pe care o cultiv mai ales în vacanţe. De asemenea, îmi place să înot şi să schiez.

Obiectul meu preferat din garderobă este... cămaşa cu guler înalt şi manşete cu butoni.

Beau întotdeauna cu plăcere un pahar de... vin roşu. Unul dintre preferatele mele e Cuvée Charlotte, un vin extraordinar de Dealu Mare.

Restaurantul meu preferat este... Veranda Casa Frumoasă pentru design, atmosferă, servicii şi mai ales, pentru meniul rafinat.

Parfumul pe care-l folosesc este... Burberry London.