Style

Un cadou personal

03 dec 2013 157 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

În materie de cadouri, lenjeria este pentru femei ce este ceasul pentru bărbaţi, mai exact cadoul perfect. Astfel, fie că alegi o piesă curajoasă de la Agent Provocateur sau una romantică de la La Perla, şansele să dai greş sunt minime. Cea mai nouă colecţie La Perla este dominată de creaţii dantelate cu acorduri de tulle şi mătase, care şi-au găsit inspiraţia în însorita Andaluzie. Piesele sunt pictate cel mai des în negru, însă nu lipsesc nici accentele de culoare, respectiv roşu rubiniu, albastru safir sau violet ametist.

Piesele colorate şi-au făcut loc şi în cea mai nouă colecţie Agent Provocateur, care readuce în prim-plan siluetele feminine. Fiecare piesă, fie că este din dantelă neagră sau din mătase roşie, este creată pentru a venera corpul purtătoarei.

Atunci când negrul este prea negru, iar nude-ul prea cuminte, o opţiune poate fi oricând o piesă în tonuri vii, cu accente de roşu, bleu ciel şi galben, care îmbracă silueta în broderii florale de inspiraţie franţuzească.

Lenjeria Zuri (foto) de la Agent Provocateur este prezentă într-un corner dedicat în cadrul multibrandului Victoria 46 şi are un preţ total de 1.467 de lei (ZURI slip 449 lei, portjartier 509 lei, sutien 509 lei).