Style

Un miliardar american îşi construieşte un orăşel ca-n Vestul Sălbatic. Galerie FOTO

26 aug 2012 1580 afişări de Octavian Calei
Din aceeaşi categorie

Bill Koch, un magnat al energiei din SUA, îşi construieşte un mic oraş, după modelul celor din Vestul Sălbatic, pe terenul său de 10.000 de metri pătraţi din Colorado, scrie Daily Mail.

Orăşelul nepopulat are aproape 50 de clădiri, un bar, o închisoare şi o staţie de tren. Proiectul lui Koch pare a fi un capriciu personal, având în vedere că oraşul nu va fi accesibil publicului, iar el va locui în afara lui, într-o casă construită în apropiere de unde îl va putea admira.

Bill Koch este un mare fan a erei "Vestului Sălbatic". Anul trecut el a plătit 2,3 milioane de dolari pentru o mică fotografie, de dimensiunea unui card, a legendarului "Billy the Kid". Fotografia a fost făcută într-un bar din Fort Summer, New Mexico, în tinereţea lui "Billy the Kid", pe numele lui real William Henry McCarty. Experţii estimează că fotografia datează din 1879.

Koch este preşedintele Oxbow Group cu sediul în Palm Beach, Florida. Grupul lui controlează mina de cărbuni "Elk Creek" din vestul statului Colorado. Forbes estimează averea lui Koch la 4 miliarde de dolari.