Style

Vedeţi aici poze din cadrul Galei După Afaceri Premium

30 sep 2013 1065 afişări
Din aceeaşi categorie

Săptămâna trecută a avut loc cea de-a patra ediţie a galei După Afaceri Premium, în cadrul căreia au fost premiaţi promotorii luxului în România, branduri care au avut un cuvânt important de spus în dezvoltarea pieţei de profil. La evenimentul desfăşurat în club Biavati au participat peste 200 de invitaţI printre care câţiva dintre cei mai importanţi oameni de afaceri români dar şi clienţii brandurilor exclusiviste prezente în Capitală. Premiile au fost înmânate câştigătorilor de către Lucian Mândruţă (Creative Marketing Manager Mediafax Group) şi Ioana Mîţu (Redactor Şef DA Premium).  Decernarea premiilor a fost urmată de o prezentare de lenjerie intimă La Perla şi un cocktail party.   

Premiile Galei DAP:

Premiul pentru promovarea luxului pe patru roţi a fost acordat companiei AutoItalia şi a fost ridicat de Israel Meir, CEO-ul companiei.

Premiul pentru promovarea ceasurilor status symbol a revenit companiei Cellini şi a fost ridicat de Dragoş Nicolae, Director General Cellini.

Premiul pentru promovarea genţilor de lux ca accesoriu must have în garderobă a fost acordat brandului Lancel şi a fost ridicat de  Georgiana Palaz, proprietar al Lancel şi Gerard Darel în România.

Premiul pentru promovarea ţinutelor la patru ace a revenit companiei Future Fashion International, companie proprietară a francizelor Hugo Boss de pe piaţa autohtonă, şi a fost ridicat de Andrei Alecu,  proprietarul companiei.

Premiul pentru promovarea bijuteriilor în ediţie limitată a revenit companiei  Helvetansa şi a fost ridicat de Raluca Chirca, Administratorul companiei.

Premiul pentru promovarea modei "avantgarde"  a fost acordat magazinului  Victoria 46 şi a fost ridicat de Mihaela Bălan, responsabilă de PR si marketing

Premiul parfumeria anului a fost acordat  companiei Beautik şi a fost ridicat de Georgian Gheorghe, Project Manager, Beautik. 

Premiul pentru promovarea celor mai spectaculoase experienţe vizuale şi de comunicare a fost acordat companiei Samsung şI a fost ridicat de Mihaela Stănoiu, Marketing Manager, şi  Victor Armăşelu, AV&IT Division Manager în cadrul companiei Samsung Electronics România

Premiul pentru promovarea designului de interior ca parte integrantă dintr-un stil de viaţă exclusivist a fost acordat companiei Bo Concept, iar premiul a fost ridicat de Daniela Marinescu, reprezentant PR.

Premiul pentru promovarea celor mai fine băuturi a fost acordat companiei DeSilva şi a fost ridicat de Liviu Răducanu, Brand developer.