Style

Vedeti, auziti si simtiti jocul

19 mar 2009 30 afişări
Din aceeaşi categorie
Vedeti, auziti si simtiti jocul
Cei de la Philips au creat un sistem audio-senzorial dedicat in special pasionatilor de jocuri. Perifericele amBX pentru PC ne garanteaza senzatii care ne vor apropia foarte tare de actiunea jocului prin lumina, sunet, aer si vibratii sincronizate.
Este de fapt un sistem intreg format din diverse dispozitive, fiecare cu rolul sau bine definit: un sistem de boxe 2.1 cu o putere de 160 W care ofera sunet multidirectional, o pereche de ventiloare de birou cu turatii de pana la 5000 de rot/min, o bagheta care reda vibratiile in cel mai mic amanunt si un sistem de iluminare cu led-uri.
Utilizand 16 milioane de culori, sistemul sincronizat de lumina inunda spatiul de joc al gamer-ului cu lumini special coordonate in functie de actiunea care se deruleaza. Sistemul de boxe ofera destula putere (chiar prea multa as zice eu), sunete joase ample, bine definite si sunete inalte, clare. Fiecare lovitura, impact sau impuscatura sunt redate real de catre bagheta speciala, iar efectele de miscare si viteza sunt compensate de cele doua ventilatoare.
Dar acest sistem nu este dedicat numai ahtiatilor de jocuri. Poate fi folosit la fel de bine si la o petrecere asigurandu-ne un sunet puternic si o atmosfera reala de discoteca sau, daca ne dorim momente de liniste si de relaxare, il putem seta pe o singura culoare in functie de dispozitia noastra sau pe diverse efecte luminoase.
Un sistem complet care ne solicita in mod placut aproape toate simturile, vizual, auditiv si senzorial asigurandu-ne in acest fel distractia absoluta. www.philips.ro 

 

www.imidoresc.ro