Style

World Class a investit 2,6 milioane de euro în al şaselea club de fitness. Vezi aici cum arată

14 dec 2011 2500 afişări de Mirabela Tiron
Din aceeaşi categorie

World Class a investit 2,6 milioane de euro în al şaselea club de sănătate din Capitală, Upground, care are o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi şi este amplasat în zona Pipera, pe strada Fabrica de Glucoză. Doar echipamentele au costat 600.000 de euro.

"Numărul de abonaţi la cele opt cluburi de sănătate (şase în Bucureşti şi două în afara Capitalei) a crescut cu 24% anul acesta la 15.537 de membri. Estimăm 20.000 de clienţi anul viitor", a declarat Marius Nedelcu, country manager al World Class.

Noul club de sănătate, care are o capacitate de 5.000 de membri, este poziţionat în zona de nord a Capitalei, care a devenit, în ultimii ani, noul centru de afaceri, comercial şi rezidenţial din Bucureşti.

World Class Upground este poziţionat chiar lângă complexul rezidenţial Upground Residence, care cuprinde apartamente de două, trei şi patru camere, dar şi penthouse-uri. Clubul de fitness a fost lansat în parteneriat cu compania Upground Estates, locatarii apartamentelor din complexul rezidenţial cu acelaşi nume vor avea acces gratuit timp de doi ani la serviciile noului club World Class.

Anul viitor World Class va lansa încă două cluburi: în America House şI în Auchan Titan, investiţii totale de 3,4 milioane de euro. World Class este unul dintre cele mai mari lanţuri de fitness din Europa, cu filiale în 14 ţări.

Facilităţile noului club World Class Upground

- 3.000 metri pătraţi
- Vestiare VIP
- Functional Training Studio
- 250 metri pătraţi aerobic studios
- 68 metri pătraţi cycling studios
- Masage&spa area