După Afaceri

Top 10 cele mai spectaculoase resort-uri din lume - GALERIE FOTO

21 mar 2014 1731 afişări
Din aceeaşi categorie

Dacă ai timp şi bani, iată cele mai dezirabile locuri unde te poţi relaxa. Garantat, te vei întoarce alt om!

Dacă deja îţi plănuieşti următoarea vacanţă în care vrei să te relaxezi pe deplin şi nu ai o limită de bani, atunci continuă să citeşti acest articol. Dacă nu te deranjează să visezi cu ochii deschişi la o destinaţie de vis într-un loc uimitor, atunci citeşte acest articol. Am făcut un top cu resort-uri incredibile unde îţi poţi face vacanţa.

1. Oberoi Udaivilas, Udaipur, India

Doar uite-te la poza de deasupra si vei şti că că te vei simţi ca într-un palat, arhitectura hotelului fiind inspirata de palatele din Rajasthan. Situat pe malul lacului Pichola, resort-ul are trei restaurante, două piscine de exterior încălzite şi un SPA luxos. Poţi practica yoga, învăţa un dans popular Rajasthani sau poţi participa la o lecţie de gătit cu bucătarul-şef. Te poţi plimba pe cămile sau elefanţi sau, o opţiune şi mai relaxantă: plimbările cu bărcile de lemn shikara.

2. Ritz-Carlton, Laguna Niguel, California, SUA

Hotelul este situat pe o faleză abruptă unde găseşti o panoramă uimitoare a Oceanului Pacific. Te poţi delecta cu un full-service la SPA sau poţi juca tenis, dar cel mai bine e să faci surf pe valurile oceanului. Îţi poţi lăsa familia în siguranţă pe plajă, un majordom e mereu acolo să-i ajute cu şezlongurile, să le aducă băuturile şi gustări de tot felul şi chiar să constuiască adevărate fortăreţe de nisip cu copiii tăi.   

Vedeţi aici lista completă şi GALERIA FOTO