Travel

Fericiţi cei cu bani: Vizita Papei în Marea Britanie, la preţ de concert

04 aug 2010 54 afişări
Din aceeaşi categorie
Fericiţi cei cu bani: Vizita papei în Marea Britanie, la preţ de concert

Toate apariţiile în public ale Papei Benedict al XVI-lea din Marea Britanie, în perioada 16-19 septembrie, se vor face contra-cost, scrie AFP.

Conform agenţiei citate de Les Echos, pelerinii care vor să îl vadă pe papă vor trebui să plătească între 12 şi 30 de euro pentru a asista la ceremoniile religioase şi la concerte.

Cea mai scumpă ceremonie va fi cea organizată duminică, 19 septembrie, în Birmingham, ceremonie în care va fi beatificat cardinalul John Henry Newman, un protestant convertit la catolicism şi care a murit în 1890.

Se speră că vor fi vândute aproximativ 70.000 de bilete, la un tarif de 25 de lire sterline, pentru acoperirea costurilor de călătorie şi a pregătirii scenei.

Pelerinii "mai puţin înzestraţi" se vor putea consola cu o ceremonie ce se va desfăşura la 16 septembrie, în Glasgow, biletul costând doar 20 de lire sterline.

Pentru această sumă, pelerinii vor putea să o asculte şi pe Susan Boyle, cântăreaţa care a uimit Marea Britanie la concursul "Britain's got talent".