Travel

JW Marriott a finalizat renovarea sălilor de evenimente, o investiţie de 730.000 de euro. Vedeţi aici cum arată

27 mar 2012 1450 afişări de Mirabela Tiron
Din aceeaşi categorie

Hotelul de cinci stele JW Marriott din Capitală a finalizat investiţia de 730.000 de euro în renovarea ballroom-ului Constanţa şi a altor zece săli mici de evenimente.

Proiectul s-a derulat pe parcursul lunii februarie şi în primele două săptămâni din martie. Modernizarea sălilor a cuprins o serie de procese, precum înlocuirea uşilor şi a mochetei, înlocuirea tuturor panourilor de lemn cu tapet în Constanţa Ballroom, înlocuirea sistemului audio, instalarea de panouri centrale controlate de Ipod şi a sistemului de iluminat (spoturi LED cu lumină rece şi caldă), lumini cu comandă prin iPod. Mai mult s-au adus videproiectoare şi ecrane cu comandă electrică şi panouri de tip LCD, pentru fiecare sală.

JW Marriott a început în 2010 renovarea tuturor sălilor de conferinţe şi a spaţiilor publice din hotel. Primul pas a fost renovarea Grand Ballroom şi a zonei publice de la etajul 1, inclusiv Vienna Lounge. În 2011 procesul a continuat cu deschiderea restaurantului JW Steakhouse ş s-a incheiat anul acesta cu reamenajarea Ballroom-ului Constanţa şi a sălilor mici de conferinţă.