Travel

Un miliardar român îşi vinde palatul evaluat în 2008 la 11,5 mil. euro. Vedeţi cât cere acum

11 ian 2011 155 afişări de Gândul
Din aceeaşi categorie

Palatul Suter, actualul hotel Carol Parc, cel mai scump imobil al momentului, are un nou preţ de vânzare, la jumătatea celui din 2009. Cazul nu este singular. Majoritatea locuinţele de lux stau nevândute de ani de zile, scrie Gândul.

Proprietatea în care au înnoptat vedete precum Beyonce sau Enrique Iglesias are acum un preţ de vânzare de 9.900.000 de euro, potrivit portalului imobiliare.ro.

În ianuarie 2009, pentru impresionantul imobil din Capitală erau solicitate 20 de milioane de euro. Pretenţiile s-au redus la jumătatea anului trecut când agenţiile îl treceau în cataloage la o valoare de 14 milioane de euro. Deşi preţul s-a redus cu peste 50% în anii de criză, finalizarea unei eventuale tranzacţii este încă departe.

În ianuarie 2009, pentru impresionantul imobil din Capitală erau solicitate 20 de milioane de euro. Pretenţiile s-au redus la jumătatea anului trecut când agenţiile îl treceau în cataloage la o valoare de 14 milioane de euro.

Deşi preţul s-a redus cu peste 50% în anii de criză, finalizarea unei eventuale tranzacţii este încă departe. "Sunt foarte puţini cei interesaţi. Anul trecut am vorbit doar cu doi potenţiali cumpărători ale căror oferte au fost inacceptabile", a declarat pentru gândul Adrian Petre, proprietarul boutique hotelului Carol Parc. Omul de afaceri, cu o avere estimată în 2009 la 7-10 milioane de euro, nu a mai trecut şi în 2010 pragul pentru a intra în "Top 500 miliardari", realizat de Forbes România. Unul dintre motive: proprietatea imobiliară cea mai scumpă din portofoliul său a pierdut sensibil din valoarea de piaţă.. Citiţi mai mult despre miliardarul român care îşi vinde palatul pe www.gandul.info