REGULAMENTUL CONCURSULUI „Ziarul Financiar iti ofera bilete la ZFDigital’13”

Ziarul Financiar 21.10.2013

REGULAMENTUL CONCURSULUI

 

 

„Ziarul Financiar iti ofera bilete la ZFDigital’13”

 

 

Art. 1 Organizator

 

S.C MEDIAFAX GROUP SA  cu sediu in Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu, nr 62-66, etaj 6, camera 42, Sector 2,  CUI: RO 27189522, Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6876/2010.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii vor fi instintati prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

 

Art. 2 Durata concursului si aria de desfasurare

 

Concursul „Ziarul Financiar iti ofera bilete la ZFDigital’13” se deruleaza in data de 21 octombrie  2013 si va fi denumit in continuare Concurs. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

 

 

Art. 3 Conditiile de participare

 

Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pagina Ziarul Financiar de Facebook https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR

 

Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:

 

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Mediafax Group, precum si rudele de gradul I ale acestora, sotii / sotiile lor.

 

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

 

Art.4 Protectia datelor personale

 

Prin inscrierea in cadrul prezentului Concurs, fiecare participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul nr. 18663.

                    Scopul prelucrarii datelor este "reclama, marketing si publicitate".

                    S.C. MEDIAFAX GROUP S.A.prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

                    Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

                   Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului, iar publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

                   La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator.

                  Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

                  Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bucuresti, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Etaj 6, Camera 42. Daca unele date furnizate sunt incorecte, utilizatorii sunt rugati sa informeze Organizatorul cat mai curand posibil.

 

 

Art. 5. Mecanismul concursului


Utilizatorii vor afla de concurs de pe site-ul www.zf.ro, din Facebook si din bannerele de promovare.

 

Utilizatorii se pot inscrie in concurs in data de 21 octombrie 2013, astfel:  

- acceseaza pagina Ziarul Financiar de Facebook

- da like paginii de facebook Ziarul Financiar (in cazul in care nu era fan al paginii)

- da share postarii de concurs a Ziarului Financiar (in cazul in care este fan al paginii)

- raspund  realist si original la intrebarea de concursPoti castiga o invitatie de 2 zile la ZF Digital daca ne spui de ce vrei sa fii acolo. Vino sa afli ce urmeaza in domeniul digital!”, in data de  21 octombrie 2013, pana la ora 18.00 inclusiv.

 

Organizatorul va premia cele mai interesante si originale 5  raspunsuri inscrise in concurs cu cate o invitatie pentru ambele zile la evenimentul ZF Digital’13 ce va avea loc in Bucuresti in data de 22 si 23 octombrie 2013 la Hotel Radisson Blu, sala Atlas cu incepere de la ora 09.00.

 

Organizatorul nu va oferi castigatorilor contravaloarea premiilor in bani.

Organizatorul nu va suporta contravaloarea transportului sau cazarea castigatorilor.

 

 

Art. 6. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

 

Concursul va avea 5 castigatori care vor fi desemnati de catre Organizator in data de 21 octombrie  2013. Organizatorul va alege cele mai interesante si pertinente 5  raspunsuri inscrise in concurs si va verifica utuilizatorii care le-au inscris pentru ca acestia sa respecte  toate  cerintele prezentului Regulament de concurs. Utilizatorii ale caror raspunsuri au fost alese castigatoare trebuie sa fie fani ai paginii de facebook Ziarul Financiar.

 

Castigatorii, anuntati in pagina de facebook a Ziarul Financiar, trebuie sa trimita un mesaj privat pe facebook al Ziarului Financiar in data de 21 octombrie pana la ora 20 cu datele de contact ale acestuia. Mesajul privat trebuie trimis de pe acelasi cont de pe care particiapntul a facut postarea la concurs. De asemenea, numele castigatorilor  vor fi afisate pe site-ul www.apropo.ro  in pagina de concurs.

 

In cazul in care castigatorii nu trimit pana la ora 20 a zilei de 21 octombrie 2013 mesajul cu datele de contact sau daca au furnizat date de contact eronate /incomplete, premiile se vor acorda altor utilizatori, alesi prin acelasi mecanism. Daca nici al doilea rand de castigatori desemnati nu isi revendica premiile, acestea vor ramane in posesia Organizatorului.

 

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorului din motive care nu tin de el.

 
Castigatorii vor intra in posesia print prezentarea la eveniment, in data si ziua mentionate mai sus, a unui act de identitate.
 
In cazul in care castigatori sunt desemnate persoane care au contractat, contra cost, bilete de participare la acest eveniment, acesti nu pot participa (ei sau persoanele pentru care au achitat contravaloarea biletului) la eveniment in baza premiului castigat pot oferi biletul castigat unei alte persoane.

 

Art. 7. Informarea publicului

 

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe site-ul www.zf.ro, dar si prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Art. 8. Intreruperea concursului

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul site-ului www.zf.ro   

Art. 9. Taxe si impozite aferente

Organizatorul Concursului nu are obligatia de a calcula, retine la sursa si varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premii, intrucat fiecare premiu acordat in cadrul acestei campanii are un cuantum mai mic decat valoarea sumei neimpozabile de 600 lei, conform art. 77 al.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

 

 

Art. 10. Litigii

 

In cazul unor litigii aparute intre SC MEDIAFAX GROUP SA si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.