Traian Băsescu, huiduit şi la Focşani

Autor: Mediafax 24.01.2011

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, luni, în jurul orei 15.40, în Piaţa Teatrului "Maior Gheorghe Pastia" din Focşani, unde au loc manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor, el fiind primit de mulţime cu huiduieli, ca şi la Iaşi.

Preşedintele Traian Băsescu a primit onorul de la Regimentul de Gardă şi Protocol "Mihai Viteazul" în timp ce era puternic huiduit şi fluierat de mulţime, unii participanţi strigând "Mincinosul".

Traian Băsescu, huiduit la manifestaţiile organizate la Iaşi de Ziua Unirii

La manifestări participă şi Elena Udrea. El a fost întâmpinat cu pâine şi sare de oficialităţile locale, iar o femeie îmbrăcată în costum popular i-a pus la gât un fular tricolor.

Conform programului transmis de autorităţile judeţene, vor avea loc discursuri ale oficialităţilor, după care mai mulţi actori vor interpreta o scenetă prin care este redată o zi de iarmaroc din perioada domnitorului Cuza. În jurul orei 16.30 va avea loc Hora Unirii, iar manifestările se vor încheia cu defilarea militarilor din Garnizoana Focşani. Citiţi mai mult despre cum a fost primit preşedintele Traian Băsescu la ceremoniile prilejuite de Ziua Unirii pe www.mediafax.ro