Eveniment

Traian Băsescu, huiduit la manifestaţiile organizate la Iaşi de Ziua Unirii

24.01.2011, 10:33 49

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns luni dimineaţă în PiaţaUnirii din Iaşi, unde au loc manifestările de Ziua Unirii, înprezenţa a aproximativ o mie de persoane, şeful statului fiindputernic huiduit din mulţime. Preşedintele a primit onorul GărziiMilitare, în timp ce din mulţimea adunată în Piaţa Unirii se auzeauhuiduieli şi fluierături. De asemenea, unii dintre participanţi austrigat "Hoţii", informează Mediafax.

Pentru scurt timp, preşedintele şi-a părăsit locul amenajatpentru oficialităţi, după ce s-a consultat cu şeful dispozitivuluide securitate al SPP, şi a mers să discute cu un grup de militariîn rezervă care îl huiduiau şi scandau "Demisia".

El a stat de vorbă cu aceştia câteva minute, după care s-aîntors pe scările de lângă scana amenajată în piaţă.

În mulţime se află şi liderii PSD şi PNL, Victor Ponta şi CrinAntonescu, dar şi preşedintele Senatului, Mircea Geoană.

La manifestările organizate la Iaşi la împlinirea a 152 de anide la Unirea Principatelor Române participă şi ministrulDezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udreaşi ministrul deExterne Teodor Baconschi. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO