DNA se autosesizează în cazul Severin. Adrian Severin şi Zoran Thaler, chemaţi la Bruxelles de grupul socialist

Autor: Mediafax 21.03.2011

Direcţia Naţională Anticorupţie se autosesizează în cazul eurodeputatului Adrian Severin, despre care presa română şi cea internaţională a consemnat eventuale fapte de corupţie în care politicianul ar fi implicat, a comunicat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan.

Cât costă un amendament dat de Adrian Severin

De asemenea, liderul grupului socialiştilor din PE Martin Schulz a solicitat, luni, o întâlnire la Bruxelles cu europarlamentarii Adrian Severin şi Zoran Thaler, în urma acuzaţiilor din The Sunday Times, pe care le-a descris ca "extrem de grave", precizând că, dacă acestea se vor adeveri, va lua măsuri adecvate.

Vedeţi aici înregistrarea VIDEO a discuţiei dintre jurnaliştii sub acoperire şi Adrian Severin

Martin Schulz, liderul grupului socialiştilor din PE, a cerut, luni, celor doi membri ai grupului, să aibă o întâlnire cu el la Bruxelles, ca urmare a informaţiilor publicate de The Sunday Times, potrivit site-ului grupului socialist din PE.

Schulz a descris acuzaţiile ca fiind " extrem de grave" şi a spus că doreşte ca întâlnirile cu europarlamentarul român Adrian Severin şi cu eurodeputatul sloven Zoran Thaler să aibă loc pentru a le asculta poziţia.