Romanii au talent: cine sunt următorii trei finalişti. Galerie FOTO si VIDEO

Autor: Pro TV 03.04.2011

Finalistilor, Narcis Iustin Ianau, trupa Ballance si sotiil Luca, li s-au alaturat simbata seara, la "Romanii au talent" inca trei nume norocoase: Tutu Adrian, Cristina si Alina si grupul Akikai. Acestia au fost favoritii publicului pe care i-au considerat demni de marea finala.


Prima semifinala emisiunii "Romanii au talent" ce a fost difuzata vineri, 1 aprilie, in direct din Studiourile MediaPro din Buftea a adunat in fata micilor ecrane 5 milioane si jumatate de romani din intreaga tara in minutul de maxima audienta de la 21.44, cind pe intreg publicul din mediul urban ratingul ProTv ajungea la 27,8 puncte de rating. O cota de piata impresionanta de 66,6% a fost inregistrata pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani la 22.27.


Audienta medie inregistrata de emisiunea "Romanii au talent" difuzata vineri, 1 aprilie in intervalul 20.29 - 23.58 a fost pe publicul din mediul urban de 20,0 puncte de rating si o cota de piata de 47,3%, in timp ce Antena 1 obtinea de 8 ori mai putin, adica 2,6 puncte de rating si 6,2% cota de piata.
Aceeasi diferenta a fost inregistrata de emisiunea "Romanii au talent" si pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani cind ProTv inregistra 18,7 puncte de rating si 52,1% cota de piata, iar Antena 1 doar 2,9 puncte de rating si 8,0% cota de piata.


Si simbata, 2 aprilie, ProTV a fost din nou lider detasat de audienta cu cea de-a doua semifinala a emisiunii "Romanii au talent" transmisa in direct, din Studiourile MediaPro din Buftea.
Audienta medie inregistrata de emisiunea "Romanii au talent" difuzata simbata, 2 aprilie in intervalul 20.29 - 23.51 a fost pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani de 17,4 puncte de rating si o cota de piata de 48,2%, in timp ce Antena 1 obtinea de 7 ori mai putin, adica 2,7 puncte de rating si 7,6% cota de piata.


Diferenta se pastreaza si la nivelul publicului din mediul urban cind ProTv inregistra 17,4 puncte de rating si 40,5% cota de piata, iar Antena 1 doar 2,7 puncte de rating si 6,3% cota de piata.

Vedeţi aici ce s-a întâmplat în semifinala de vineri, 1 aprilie


Semifinala din 2 aprilie

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Finalistul Tutu Adrian care a tinut sa transmita tuturor mesajul "Iubiti-va parintii" a reusit nu numai sa impresioneze publicul care l-a considerat demn de marea finala, ci si juriul care a tinut sa-i arate aprecierea sa. Daca Andra l-a numit pe Tutu Adrian "Eminem al Romaniei", Mihai Petre a apreciat faptul ca de la prima sa aparitie si pina acum a reusit sa se reinventeze, sa transmita un nou mesaj si sa danseze in acelasi timp foarte bine. La rindul lui, Andi a spus: "Esti una dintre cele mai frumoase povesti pe care am citit-o, o citesc si as vrea foarte mult sa o recitesc in viata asta!".

Vezi mai multe pe Romanii au talent

In momentul prestatiei Cristinei si Alina, a plouat nu numai cu barbati frumosi care au dansat senzual in platou, dar si cu aprecieri din partea juriului. Interpretarea melodiei "It's raining Men" a fost una impresionanta Cristina si Alina fiind acompaniate in permanenta de aplauzele publicului. Cu vocile lor incredibile cele doua bune prietene au ajuns direct in finala cind promit sa pregateasca un numar si mai spectaculos.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Batalia pentru locul al treilea s-a dat intre Alin Alexandru Imre, micutul Michael Jackson de Romania si Grupul Akikai. Misiunea juriului a fost una greu de luat pentru ca fiecare dintre cele doua optiuni avea doua atuuri importante: talent si foarte multa munca. Daca Mihai Petre a tinut sa aleaga "talentul in stare pura" cum l-a numit pe micutul Alin Alexandru Imre, ceilalti doi jurati, Andi Moisescu si Andra au fost de parere ca grupul Akikai trebuie sa mearga mai departe. Andi Moisescu a spus: "In seara asta am sa aleg spectacolul si in seara asta spectacolul a fost Akikai". Votul decisiv a fost cel al Andrei care a ales grupul Akikai, trimitindu-l astfel in finala.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

La rindul lor "Veveritele vesele" au facut un spectacol de zile mari spre amuzamentul tuturor, Mihai Cosofret a facut ca toate animalele, Eduard Malita si Bianca Onita au intrat la apa pur si simplu, Claudiu Udea a fost un Frank Sinatra de Romania care a incercat sa impresioneze cu timbrul sau special interpretind melodia "I've got you under my Skin",Valentin Paun a dansat si a facut spectacol, Taliana Ilescu a trecut prin foc la propriu, trupa Trouble n-a creat nici o problema si a facut senzatie, in timp ce Laura Bogorodea a adus acordurile indiene in direct in platourile de la Buftea.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Daca primii 6 finalisti au fost alesi deja, urmatorii 6 vor fi alesi saptamina viitoare pe 8 si 9 aprilie cind se vor desfasura ultimele doua semifinale ale emisiunii 'Romanii au talent".

Cine sunt ceilalţi semifinalişti

Marea finala va avea lor pe 25 aprilie, a doua zi de Paste si va fi transmisa in direct din Studiourile MediaPro din Buftea.