Media & Advertising

Românii au talent: Audienţă record in semifinală - galerie MULTIMEDIA

Românii au talent: Audienţă record la prima semifinală - galerie MULTIMEDIA

Românii au talent

Autor: Pro TV

02.04.2011, 18:40 117

Prima semifinala a emisiunii "Romaniiau talent" ce a fost difuzata vineri, 1 aprilie, in direct din StudiourileMediaPro din Buftea a adunat in fata micilor ecrane 5 milioane sijumatate de romani din intreaga tara in minutul de maxima audientade la 21.44, cind pe intreg publicul din mediul urban ratingulProTv ajungea la 27,8 puncte de rating. O cota de piataimpresionanta de 66,6% a fost inregistrata pe publicul comercialdin mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani la22.27.


Audienta medie inregistrata de emisiunea "Romaniiau talent" difuzata vineri, 1 aprilie in intervalul 20.29 -23.58 a fost pe publicul din mediul urban de 20,0 puncte de ratingsi o cota de piata de 47,3%, in timp ce Antena 1 obtinea de 8 orimai putin, adica 2,6 puncte de rating si 6,2% cota depiata.

Aceeasi diferenta a fost inregistrata de emisiunea "Romanii autalent" si pe publicul comercial din mediul urban cu virstecuprinse intre 18-49 de ani cind ProTv inregistra 18,7 puncte derating si 52,1% cota de piata, iar Antena 1 doar 2,9 puncte derating si 8,0% cota de piata.


In editia de vineri, 1 aprilie telespectatorii ProTv au avut omisiune grea, dar in acelasi timp foarte frumoasa, aceea de a-ialege pe cei pe care vor sa ii vada in marea finala din 25 aprilie.In urma voturilor publicului, Narcis Iustin Ianau si Trupa Ballanceau fost propulsati direct in finala, in timp ce juriul i-a ales peocupantii locului al treilea. Acesta a decis ca dintre BernadetteSzep si catelusa Vanda si sotii Emil si Luca Viorica sa mearga maideparte familia Luca.

Cine sunt ceilalţisemifinalişti


Dupa interpretarea absolut impresionanta a piesei "Adagio", NarcisIustin Ianau a obtinut numai cuvinte de lauda din partea juriuluisi aplauze furtunoase din partea publicului prezenta in sala. Andrai-a spus lui Narcis: "Esti o stea! O mare stea!", si a adaugatplina de emotii: "nu cred ca am auzit ceva mai frumos in viata mea!Andi nu a putut sa nu observe evolutia spectaculoasa a prestatieilui Narcis de la primele preselectii si pina la aceasta semifinala,facind remarca "esti din ce in ce mai bun!", iar Mihai Petre atinut sa adauge: "sint onorat ca am facut parte din echipa carete-a descoperit!". Cu ambii parinti alaturi de el, sustinut defratiorul sau, dar si de o sala intreaga, Narcis Iustin Ianau atrecut direct in finala, pe primul loc in preferintele publiculuide acasa care l-a votat intr-un numar foartemare.


Desi ultimii in concurs, acrobatii de la trupa Ballance au fosttrimisi si ei in marea finala de catre telespectatorii care auramas de-a dreptul impresionati de numarul "miini in miini" pe carel-au prezentat vineri seara. In cazul in care ar reusi sa cistigemarele premiu in valoare de 120.000 de euro, trupa Ballance promiteromanilor sa produca o varianta autohtona a celebrului "Cirque dusoleil".


Emil Luca a invirtit-o pe sotia sa, Viorica de 400 de ori, dar spunca aceasta a fost doar o mica demonstratie, pentru ca cei doi sotipot pune in scena 1000 de pieruete. Sotii Luca nu i-au ametit doarpe jurati, ci si pe telespectatorii ProTV care le-au dat votul lorpentru a merge mai departe.


Catelusa Vanda a facut tot ce i-a ordonat stapina si prietena ei,Bernadette Szep si s-a ocupat chiar cu livrarile de pizza ladomiciliu.

Desi TitaniiFunky Fresh au fost plini de energie si au schimbat costume dupacostume incheindu-si prestatia imbracati ca niste veritabilicalusari, ei nu au reusit totusi sa mearga mai departe. Dupa dansullor electrizant dublat de multe efecte speciale, Andi Moisescu atras concluzia ca "se apropie de sfirsit criza", iar Mihai Petre atinut sa precizeze ca cei 4 "titani" acompaniati de alti 5 copiifermecatori l-au facut pur si simplu mindru ca eroman.


Imbracata foarte sexy si interpretind o melodie a trupei Wham carea facut istorie, "Careless Whisper", Ana-Maria Sandu nu a reusittotusi sa treaca in etapa urmatoare. Juratii au considerat caAna-Maria ar trebui sa inlature orice bariera dintre ea si publicsi sa fie mai dezinhibata.

"Un om simplu" cum singur ii place sa-si spuna, Marius Ionita a dattot ce a putut mai bun pentru a impresiona juriul si publicul la"Romanii au talent". A dansat step in timp ce a batut la tobe si astirnit aplauzele tuturor. Marius Ionita a invatat tot ce stie safaca de unul singur si considera ca participind la "Romanii autalent" si-a atins un vis.


Tot un vis implinit a fost si participarea la "Romanii au talent"pentru avocatul Mihail Camarascu.
El a cintat fara retineri in fata unei tariintregi si, cum singur spune s-a supus judecatii publicului. Nu acistigat permisiunea de a merge mai departe, dar a cistigat multiadmiratori. Unul dintre ei a fost chiar Andi Moisescu care si-adeclarat aprecierea in direct. "In seara aceasta ati cistigat unadmirator: pe mine" - a spus AndiMoisescu.


Rares Deac si-a facut o intrare de zile mari in ritmurile melodiei"buzele tale". Buzele nu erau doar o figura de stil, ci un tatuajcare-i acoperea tot abdomenul. Tatuajul a fost realizat in mai binede 3 ore de catre Adrian Ioţa, de meserie art director, marepasionat de grafica si care in timpul liber realizeaza schite detatuaje pentru salonul "Spunk Tattoo".


Simpaticii frati Paunescu ce au impresionat la preselectii cu ocoregrafie inedita au cintat foarte frumos si au fost foarteapreciati pentru vocile lor, insa asa cum a spus Mihai Petre,"sarea si piperul" au lipsit de data aceasta din prestatialor.


Reka Lazin si Stefan Manduc au sarbatorit pe scena ziua de nasterea lui Stefan, cu o coregrafie spectaculoasa, plina de umor si multeelemente originale. Chiar daca nu aceasta a fost ziua care sa leaduca bucuria de a merge in etapa urmatoare, totusi ziua in care aimplinit 23 de ani va ramine una dintre cele mai frumoase din viatalui Stefan.


La rindul lui, Florin Harsan a tuns "la triplu" si si-a batutpropriile recorduri in materie de timp. A cistigat lupta cusecundele si si-a facut fiul mindru de tatal sau.


Seeara de vineri a oferit publicului si telespectatorilor ProTvsurprize de proportii: Costel Busuioc a cintat in aplauzele tuturor"O sole Mio", iar Valentin Urse, "omul vierme", romanul care aimpresionat juriul emisiunii concurs "Supertalent" din Germania cuprestatia sa neobisnuita, i-a cucerit si pe romani. O coregrafieextraordinara realizata de Edi Stancu cu dansatori ce purtau masticu chipurile juratilor, ale prezentatorilor show-ului, dar si allui Catalin Maruta a smuls ropote de aplauze. Proaspata mamica,Andra, a impresionat prin forma extraordinara si tonusul foarte bunpe care l-a avut pe parcursul intregii seri.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO