Vodafone a lansat noua tableta Samsung Galaxy Tab, de la 419 euro

Autor: Ştefan Vrabie 09.05.2011

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat noua tabletă PC Samsung Galaxy Tab 10.1v, tabletă ce funcţionează cu sistemul de operare Android 3.0 şi va avea preţuri pornind de la 419 euro împreună cu pachetul Internet Nelimitat Extra pe doi ani.

Tableta este disponibilă în portofoliul Vodafone România începand de astăzi şi poate fi achizitionată din magazinele proprii şi ale partenerilor săi, precum şi prin magazinul online Vodafone. Tableta are un display sensibil la atingere de 10,1 inci, cu o rezoluţie de 1,280 x 800 (WXGA), puterea de calcul fiind făcută cu ajutorul procesorului dual-core nVidia Tegra 2 de 1 GHz.

Dispozitivul are o camera principală de 8 megapixeli şi bliţ cu LED, o camera frontală de 2 megapixeli ce poate fi folosită pentru conferinţe video şi difuzoare cu sunet dual surround. În plus, tableta filmează şi redă videoclipuri în format Full HD (de înaltă definiţie) de 1080 de pixeli. Aplicaţiile şi jocurile sunt susţinute de senzorul de proximitate incorporat, alături de busola digitală, giroscop şi accelerometru. Terminalul mai dispune de 1GB memorie RAM si 16GB memorie interna SSD (solid state drive care foloseşte memorii cu semiconductori în loc de platane mobile).