Despre eveniment

Energia pune in miscare economia. Dar cum am putea sa acceleram aceasta miscare? Cum am putea pune energia in centrul reluarii cresterii economice in Romania?

Ziarul Financiar, liderul presei de business din Romania, va organiza la inceputul acestui an ZF Power Summit 12, un eveniment in care-si propune sa-i aduca in acelasi loc, timp de doua zile, pe cei mai mari jucatori din energie.

Manageri care au pe maini miliarde de euro, de a caror decizii depinde siguranta energetica a Romaniei, care angajeaza zeci de mii de oameni, vor vorbi despre cum vad dezvoltarea acestui domeniu strategic intr-un an in care s-au promis mai multe lucruri ca niciodata, dar al carui bilant este abia la inceput.

SPEAKERI

Va invitam sa va intalniti cu cei mai importanti jucatori de pe piata de energie si cu viziunea lor despre rolul afacerilor cu energie in modelarea cresterii economice. Va invitam sa descoperiti, in detaliu si mai devreme decat restul lumii, planuri si previziuni, intentii si decizii ferme. De la privatizare si pana la preturi, vom vorbi despre initiativa de stat vs privat, despre protectia pe piata locala, despre listari şi de vanzari ale activelor si despre rolul pe care afacerile cu energie il au in destinul de business al fiecarei companii client, mare sau mica.

Vom acoperi fiecare watt pe care Romania il produce, il consumă sau il viseaza.

Va asteptam sa ascultati, sa vorbiti, sa fiti mai aproape de oameni importanti ai domeniului, de cei care dau putere industriei energetice.

Sunt 2 zile de acces la informatii si oportunitati de interactiune cu cei ce intregesc comunitatea energetica din Romania.

Parteneri SILVER

Parteneri BRONZE