Eveniment

Business MAGAZIN. Hobby de CEO. Pentru Dragoş Petrescu şeful de la City Grill, dansul este pasiunea lui. ”Dedic 5 ore pe săptămână şi încerc să respect antrenamentele cu stricteţe”

Autor: Ioana Mihai-Andrei

12.05.2024, 20:00 682

Hobby de CEO. Businessul este ca dansul. Dacă ştii coregrafia şi o exersezi de suficiente ori, o să vină natural fiecare pas

Pentru sport ai nevoie de disciplină, spirit de echipă şi skilluri de comunicare. Este o alegere. Alegere pe care o iau zi de zi în viaţa de business”, afirmă Dragoş Petrescu. El conduce City Grill, cea mai mare reţea de restaurante tradiţionale din România, alături de Daniel Mischie; împreună, cei doi au pus bazele afacerii în urmă cu 20 de ani.

Grupul are activităţi şi în piaţa de livrări din Bucureşti cu City Grill Delivery, fiind unul din primii cinci jucători de profil, în Capitală, începând cu anul pandemic 2020. În prezent Grupul City Grill, afacere cu capital integral românesc, are trei acţionari, iar portofoiul reuneşte 24 de locaţii în Bucureşti, două hoteluri, două divizii de livrare (City Grill Family şi City Grill Delivery) şi propria aplicaţie - Out for Food (270.000 de useri). Conform informaţiilor anterioare, cifra de afaceri a grupului în 2023 s-a plasat în jurul a 50 de milioane de euro, în creştere cu 10-12% faţă de anul anterior.

Dragoş Petrescu povesteşte că şi-a descoperit vocaţia pentru afaceri în anii ’90, fiind unul dintre seniorii antreprenoriatului în România. Se caracterizează drept un antreprenor self-made, primul pas fiind vânzarea ziarelor în Piaţa Universităţii, şi a ajuns după multe experienţe în zona de retail una dintre cele mai cunoscute voci ale industriei HoReCa. Dragoş Petrescu este investitor în formatul TV al emisiunii Imperiul Leilor.

Business MAGAZIN. Hobby de CEO. Pentru Dragoş Petrescu, City Grill, dansul este principalul Hobby 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels