Andra Safta s-a întors din Londra în Bucureşti pentru a-şi urma un vis, acela de a avea propria sa cofetărie. Primul pas a fost deschiderea unui laborator în Buftea, urmat de o cofetărie, Le Chat Gourmand, în Bucureşti.
citește mai multAndra Safta s-a întors din Londra în Bucureşti pentru a-şi urma un vis, acela de a avea propria sa cofetărie. Primul pas a fost deschiderea unui laborator în Buftea, urmat de o cofetărie, Le Chat Gourmand, în Bucureşti.
citește mai multPrimele contacte ale Simonei şi ale lui Ionuţ Croitoru cu lumea cafelei de specialitate i-au condus către dorinţa de a aprofunda povestea din spatele acestei băuturi. Aşa au ajuns să călătorească pe diferite continente pentru a cunoaşte tot traseul cafelei şi, câţiva ani mai târziu, să deschidă în Bucureşti o prăjitorie cu cafenea integrată, sub numele de Saint Roastery.
citește mai multRodica Dumitru face de mulţi ani săpun în casă, însă din 2006 a început să facă săpun natural din ulei de măsline şi să cerceteze mai mult modul în care se produc cosmetice naturale.
citește mai multSergiu Opriş, inginer de profesie, a lucrat în corporaţie după terminarea facultăţii, însă şi-a dorit să îşi valorifice la maxim potenţialul şi a pornit un proiect antreprenorial în industria prelucrătoare. El a deschis fabrica ProMold Sib la Sibiu, care produce piese metalice de precizie pentru industria automotive, aeronautică, inginerie medicală, metalurgie şi industria agricolă, în urma unei investiţii care a depăşit 100.000 de euro.
citește mai multDragoş Răpeanu a lucrat în domeniul IT, ca product owner, dar după ce s-a întors dintr-un an sabatic şi-a dat seama că nu îi mai face plăcere să stea în faţa unui calculator ore în şir, aşa că a hotărât să dezvolte un proiect pe cont propriu în care să poată lucra fizic, cu propriile mâini.
citește mai mult