• Leu / EUR4.7556
  • Leu / GBP5.5125
  • Leu / USD4.2732
Afaceri de la zero
Afaceri de la zero. Antreprenorul Sorin Barbu a investit 180.000 euro în restaurantul La Pescaderia din nordul Bucureştiului, unde aduce peşte direct din Spania
Afaceri de la zero. Antreprenorul Sorin Barbu a investit 180.000 euro în restaurantul La Pescaderia din nordul Bucureştiului, unde aduce peşte direct din Spania astăzi, 00:07

Pasiunea pentru peşte căpătată după opt ani în care antreprenorul Sorin Barbu a trăit şi lucrat în Spania l-a determinat să deschidă anul acesta, în 2019, La Pescaderia, un restaurant cu specific spaniol în care aduce peşte proaspăt direct dintr-un port de la Marea Mediterană.

citește mai mult
Afaceri de la zero. Familia Pecou a investit 75.000 de euro într-un local unde vinde clătite de inspiraţie bretonă şi estimează afaceri de 130.000 de euro în 2019
Afaceri de la zero. Familia Pecou a investit 75.000 de euro într-un local unde vinde clătite de inspiraţie bretonă şi estimează afaceri de 130.000 de euro în 2019 ieri, 17:49

Nominoë este şi băcănie cu produse artizanale aduse din vestul Franţei, din Bretania.

citește mai mult
Afaceri de la zero. Victor Hănescu, fost tenismen de performanţă, a dezvoltat o academie de tenis în Bucureşti, unde antrenează copii de la vârsta de 4 ani
Afaceri de la zero. Victor Hănescu, fost tenismen de performanţă, a dezvoltat o academie de tenis în Bucureşti, unde antrenează copii de la vârsta de 4 ani ieri, 14:11

♦ Investiţia iniţială a fost de 30.000 de euro, dar terenurile pe care îşi desfăşoară activitatea Academia de tenis Victor Hănescu sunt închiriate ♦ În 2018, Academia a avut încasări de 250.000 de euro ♦ În prezent, sunt pregătiţi 80 de sportivi în cadrul Academiei, din care 20-30 joacă tenis de performanţă.

citește mai mult
Mâncarea festivalierilor
Mâncarea festivalierilor vineri, 13:10

Wing Eat este rezultatul unui brainstorming făcut de doi antreprenori români care, în Luna martie a acestui an, au adus în peisajul gastronomic urban un nou food truck. Scopul lor? Să reinterpreteze, într-o manieră modernă şi într-o bucătărie urbană, gusturile clasice.

citește mai mult
Afaceri de la zero. Dana Agap şi Adrian Duţă, de profesie economişti, au dus brandul de îmbrăcăminte din lână Merinito la jumătate de milion de euro
Afaceri de la zero. Dana Agap şi Adrian Duţă, de profesie economişti, au dus brandul de îmbrăcăminte din lână Merinito la jumătate de milion de euro vineri, 00:07

Merinito, un brand de îm­brăcăminte din lână me­rinos, a fost creat în 2014, când doi antrepre­nori cu experienţă în comerţ, construcţii sau imobiliare, au schimbat complet domeniul de activitate şi au pariat pe producţia de haine.

citește mai mult