Afaceri de la zero
Şase ani de Afaceri de la zero şi primii noştri milionari: Cofetăria Dulciuri Minunate a trecut de 1 mil. euro în 2024. „Depăşirea acestui prag ne-a dat un impuls de a continua evoluţia“
astăzi, 09:00
Şase ani de Afaceri de la zero şi primii noştri milionari: Cofetăria Dulciuri Minunate a trecut de 1 mil. euro în 2024. „Depăşirea acestui prag ne-a dat un impuls de a continua evoluţia“

Dulciuri Minunate, cofetăria pornită în 2018 din pasiunea Izabelei Neacşu pentru prăjituri, a ajuns la primul milion de euro chiar în 2024, anul în care a făcut un pas important spre clienţi, deschizând un punct de lucru în mallul AFI Cotroceni.

citește mai mult
Afaceri de la Zero. Paul Iacob şi Răzvan Ciobotaru produc siropuri pentru baruri, restaurante şi cafenele într-o fabrică din Focşani, sub brandul Supreme Drops, şi vor să ajungă cu produsele lor peste graniţă, în Europa
astăzi, 00:06
Afaceri de la Zero. Paul Iacob şi Răzvan Ciobotaru produc siropuri pentru baruri, restaurante şi cafenele într-o fabrică din Focşani, sub brandul Supreme Drops, şi vor să ajungă cu produsele lor peste graniţă, în Europa

Doi antreprenori, Paul Iacob şi Răzvan Ciobotaru, şi-au unit forţele şi au făcut astfel posibilă naşterea unui nou brand, Supreme Drops, sub care sunt produse într-o fabrică din Focşani, judeţul Vrancea, siropuri pentru baruri, cafenele şi restaurante.

citește mai mult
Afaceri de la Zero. Ciprian Andreoiu a renunţat la mediul corporate pentru a produce, într-o fabrică din judeţul Prahova, sucuri naturale din fructe şi legume sub brandul Rural – Sănătate de la ţară, prezent deja în 70 de locaţii HoReCa
ieri, 00:06
Afaceri de la Zero. Ciprian Andreoiu a renunţat la mediul corporate pentru a produce, într-o fabrică din judeţul Prahova, sucuri naturale din fructe şi legume sub brandul Rural – Sănătate de la ţară, prezent deja în 70 de locaţii HoReCa

Ciprian Andreoiu a dat jobul din mediul corporate pe producţie şi procesare. În 2022, el a pus bazele brandului Rural – Sănătate de la ţară, sub care produce astăzi într-o fabrică din judeţul Prahova sucuri naturale din fructe şi legume. De ce a decis să facă acest pas? Nevoia personală şi dorinţa de a consuma produse sănătoase l-au împins.

citește mai mult
Şase ani de Afaceri de la Zero şi primii noştri milionari. Cofetăria Lapterra ajunge la peste 30 de angajaţi în şase ani. „Am sărbătorit creşterea prin multă muncă şi voinţa de a deschide încă o locaţie“
marţi, 11:00
Şase ani de Afaceri de la Zero şi primii noştri milionari. Cofetăria Lapterra ajunge la peste 30 de angajaţi în şase ani. „Am sărbătorit creşterea prin multă muncă şi voinţa de a deschide încă o locaţie“

În cazul Andreei Druţă, ambiţia de a deveni antrepre­nor s-a manifestat încă de la 17 ani, când căuta idei pentru a începe o afacere. În 2019, la doar 20 de ani, a deschis cofetăria Lapterra în Suceava, un business inspirat din prăjiturile făcute de mama sa.

citește mai mult
Afaceri de la Zero. Stup Edition. Pasiunea pentru fotografie născută încă de la o vârstă fragedă l-a făcut pe Cristian Chivu să facă dintr-un hobby un business. După ani de a fi fotograf la evenimente, îşi doreşte propriul studio
marţi, 00:05
Afaceri de la Zero. Stup Edition. Pasiunea pentru fotografie născută încă de la o vârstă fragedă l-a făcut pe Cristian Chivu să facă dintr-un hobby un business. După ani de a fi fotograf la evenimente, îşi doreşte propriul studio

Cristian Chivu a transformat o pasiune născută în timpul copilăriei într-un business şi a ajuns ca activitatea sa principală să fie fotografia. A descoperit fotografia pe la 13 ani, când a primit un aparat foto cadou din partea părinţilor şi s-a îndrăgostit de ceea ce poate face un astfel de aparat.

citește mai mult