Eveniment

Eveniment pentru antreprenori, la Iaşi: IMM Club organizează evenimentul ”Secretele antreprenorului de succes”, în parteneriat cu Ziarul Financiar şi Contzilla şi cu susţinerea BERD

Eveniment pentru antreprenori, la Iaşi: IMM Club...

Autor: Ramona Cornea

14.05.2024, 08:48 117

IMM Club organizează la Iaşi evenimentul „Secretele antreprenorului de succes - SAS 2024”, pe 16 mai, ora 9:00, la Hotel Unirea. IMM Club organizează la Iaşi pe data de 16.05.2024, ora 9:00 la Hotel Unirea, evenimentul ”Secretele antreprenorului de succes - SAS 2024”. Evenimentul va avea ca temă principală ”Omul, mai important ca niciodată”.

Raiffeisen Bank este partenerul strategic al evenimentului. Partenerii media sunt Ziarul Financiar şi Contzilla.ro, iar Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) sprijină organizarea evenimentului.

Evenimentul va începe cu analiza productivităţii muncii în regiunea de dezvoltare Nord-Est şi Iaşi, prezentată de către Melinda Morariu, urmată de o discuţie one-to-one cu Vasile Roman, coach şi general maior în rezervă, pe tema ”Cum pregătim oamenii să lupte pentru victorie?”

Evenimentul va continua cu un panel în care se va dezbate tema ”Oameni sau resurse umane? De ce avem nevoie pentru a performa în afaceri?” Invitaţii din panel sunt antreprenori şi manageri din diverse domenii de activitate, precum: Bogdan Suchar, Georgiana Dragomir, Cezar Gumeni, Ruxandra Raţă Bucevschi, Tiberiu Stoian, Elisa Rusu, Ionel Păsărică.

Liviu Sav va fi moderatorul evenimentului, iar printre temele de discuţie vor fi următoarele: care este diferenţa între oameni şi resurse umane? cât de importantă este responsabilitatea şi responsabilizarea oamenilor? care sunt factorii care fac omul performant?

Vor urma prezentări pe diverse subiecte relevante pentru IMM-uri precum: finanţarea afacerilor, programe BERD pentru IMM-uri, aplicaţii de business şi tehnologie, managementul riscului, SEO, omul în era digitală. Vorbitorii sunt specialişti şi antreprenori, precum: Elisa Rusu, Daniela Marin, Adrian-Dorin Uleniuc, Iulian Ghişoiu, Marius Maier, Florin Cardasim şi Natalia Suchar-Suicimezov.

Evenimentul se va încheia cu ”Povestea unui antreprenor de succes”, dar identitatea acestuia rămâne secretă până la momentul evenimentului. Invitata din cadrul evenimentului de la Iaşi are o poveste de antreprenoriat mai aparte, parcurgând acest drum într-un mod diferit faţă de majoritatea antreprenorilor români.

Participarea la eveniment este gratuită, dar locurile sunt limitate. Prin urmare, pentru a avea locul asigurat este recomandată înregistrarea prealabilă prin formularul disponibil AICI sau telefonic la 0753 024 152.

Sponsorii evenimentului sunt: Raiffeisen Bank, Omnicredit, TargetWeb, CMC Grup Risk Advisor, BRIDGE-to-INFORMATION, Benvenuti, Nobswell.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels