Business Internaţional

Manchester City a câştigat Premier League pentru a patra oară consecutiv

Manchester City a câştigat Premier League pentru a...

Autor: Rafael Hekman

19.05.2024, 20:17 30

Final de sezon palpitant în campionatul de fotbal al Angliei, încheiat cu câştigarea de către Manchester City a celui de al patrulea titlu consecutiv. Cetăţenii au devenit prima echipă masculină din istoria fotbalului englez care câştigă patru titluri consecutive în prima ligă.

Guardiola şi Compania au câştigat meciul decisiv al ultimei etape cu 3-1, în faţa lui West Ham United, în timp ce Arsenal s-a impus cu 2-1, împotriva lui Everton, ocupând locul doi în clasament.

Ultima etapă a consfinţit şi ultima reprezentaţie a antrenorului lui Liverpool, Jurgen Klop pe banca cormoranilor, care au câştigat la ultimul meci al germanului pe banca tehnică, învingând Wolverhampton cu 2- şi asigurându-şi locul trei.

Cu Drăguşin integralist, Tottenham a câştigat cu 3-0, în deplasarea de la Sheffield Utd, Spurs încheind campionatul pe locul 5, loc ce le asigură evoluţia în Europa League.

Chelsea a obţinut o victorie preţioasă pe teren propriu, cu 2-1, împotriva lui Bournemouth, ocupând ultimul loc de cupe europene, urmând să evolueze în Conference League.

După foarte mulţi ani, Manchester United pune capăt unui sezon dezastruos, în urma căruia nu reuşeşte să obţină un loc în cupele europene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels