Companii

BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare

Advertorial

BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite...

Autor: Publicitate

16.05.2024, 13:55 136

Ana-Maria Baciu, Managing Partner, BACIU PARTNERS: "Am coordonat mereu echipe de avocaţi atipice, şi acum am decis să creştem tempo-ul: suntem pregătiţi să facem modul nostru de a gândi şi de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate iniţiativele în care suntem implicaţi. Angajamentul meu personal este de a propune comunităţii de afaceri o echipă care îşi câştigă şi îşi menţine în mod constant statutul de PARTENER pentru clienţii noştri."

BACIU PARTNERS a luat naştere ca urmare a unui proces transformativ declanşat de nevoia de a integra feedback-ul primit de-a lungul anilor din partea clienţilor, partenerilor de afaceri şi colegilor noştri, rămânând în acelaşi timp fideli nevoii noastre de echilibru şi stabilitate.

Reflectând strategia de piaţă concepută de Ana-Maria Baciu în urmă cu cinci ani, BACIU PARTNERS apare ca nou brand fondat pe structuri solide, pregătit pentru a fi o parte activă a mediului de afaceri prezent şi viitor. Promovăm o abordare bazată pe parteneriatul cu clienţii noştri şi care se extinde dincolo de abilităţile juridice specifice membrilor echipei noastre - conectăm idei, contribuim la modelarea tendinţelor de piaţă şi ne facem auzită vocea distinctivă, în beneficiul direct al clienţilor noştri.

Proiectele din ce în ce mai complexe şi interconectate care au apărut din ecosistemele de afaceri, ştiinţifice şi academice au fost întotdeauna punctul de referinţă pentru noi cu privire la modul în care ar trebui furnizate serviciile juridice: cu claritate, pregătite pentru o integrare imediată în structuri operaţionale. Datorită spiritului nostru entuziast, amplificat de încrederea clienţilor în serviciile remarcabile oferite într-o manieră rapidă, accesibilă şi în primul rând utilă, am reacţionat la aceste semnale.

O firmă de avocatură independentă, BACIU PARTNERS are parteneriatele solide stabilite cu firme internaţionale de avocatură de prestigiu. Împreună, furnizăm asistenţă juridică complexă unei game variate de clienţi, inclusiv corporaţii globale, companii de top şi antreprenori, alături de entităţi finanţatoare care le susţin, printre care se numără şi fonduri de private equity, interesate de extinderea operaţiunilor lor în România.

De-a lungul anilor, echipa noastră şi-a construit o reputaţie remarcabilă datorită experienţei noastre distincte în domeniul proprietăţii intelectuale, protecţiei consumatorilor şi publicităţii, jocurilor de noroc, drept societar sau soluţionarea disputelor. Dar ceea ce diferenţiază BACIU PARTNERS este capacitatea echipei sale de excepţie, atent selecţionată, de a integra perfect aceste arii diverse de practică juridică pentru a oferi rezultate concrete şi valoroase cu rapiditate şi proactivitate. Aceasta este modul în care cei 27 de avocaţi, consilieri în proprietate intelectuală şi profesionişti în domenii de business support care formează echipa BACIU PARTNERS îşi înţeleg rolul în acest context economic incert şi într-un cadru de reglementare şi conformare în continuă evoluţie.

"Cu transformarea digitală de neoprit, pe de o parte, şi preocuparea crescândă a clienţilor noştri privind aspecte reputaţionale, pe de altă parte, ridicăm ştacheta şi reflectăm în fiecare dintre iniţiativele noastre sunetul coerent al cunoştinţelor noastre care îmbrăţişează progrese rapide în domenii de neconceput până de curând, dar care au potenţialul de a influenţa fiecare segment al serviciilor juridice de care un antreprenor sau o corporaţie ar avea nevoie pe parcursul ciclului de viaţă al proiectelor lor", a adăugat Ana-Maria Baciu.

Filozofia care stă la baza BACIU PARTNERS este bazată pe faptul că ne propunem să punem sub semnul întrebării în mod constructiv status quo-ul şi să găsim răspunsuri diferite şi mai bune la întrebările clienţilor noştri. Ne găsim inspiraţia în schimbul de idei dintre noi prin care fiecare membru al echipei îşi exprimă personalitatea, cunoştinţele şi abilităţile.

"Echipa BACIU PARTNERS nu oferă doar servicii juridice. Interiorizăm proiectele clienţilor noştri, înţelegând obiectivele acestora şi oferind alternative juridice fezabile combinate cu perspectivele de business necesare. Pentru a face acest lucru, promovăm un mediu de colaborare şi o infrastructură de afaceri integrată care să ne permită o interacţiune proactivă cu clienţii. Scopul nostru este să ne câştigăm şi să ne menţinem rolul de PARTENERI ai lor", a declarat Ana-Maria Baciu, Managing Partner, BACIU PARTNERS.

Despre BACIU PARTNERS

BACIU PARTNERS este brandul umbrelă pentru BACIU & ASOCIAŢII Societate Civilă de Avocaţi, BACIU BENDE IP SRL şi BPARTNERS 360 REGULATORY SRL. Detalii despre noi sunt disponibile la baciupartners.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels