Companii

Hotelul Hampton by Hilton din Târgu-Mureş a ajuns la un grad de ocupare de 40%. „Evenimentele organizate de companii din IT, auto şi medical susţin businessul“. Familia Gogolak a adus brandul hotelier de patru stele Hampton la Târgu-Mureş pe un hotel cu 115 camere, în urma unei investiţii de 11 milioane de euro.

Hotelul Hampton by Hilton din Târgu-Mureş a ajuns la un...

Autor: Mirabela Tiron

15.05.2024, 17:00 114

Hampton by Hilton din Târgu-Mureş, deschis anul trecut de familia Gogolak,  a finalizat primele trei luni cu un grad mediu de ocupare de 30-40%, iar până la finalul anului estimează afaceri de 8 milioane de lei.

„Din vară sperăm să creştem gradul de ocupare la peste 50%, Târgu-Mureş ar putea să fie un hub de business. Avem contracte cu firme pe termen lung pe cazare, 20% din gradul de ocupare este asigurat de aceste contracte. Organizăm evenimente corporate pentru companii din IT, auto, domeniul medical“, a spus pentru ZF Zsolt Gogolak, asociat şi manager al  Multinvest.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro