Profesii

„Tot ce am obţinut s-a construit prin foarte multă muncă şi sacrificii personale” spune femeia care conduce cel mai mare jucător independent de pe piaţa petrolieră locală. Care este filosofia ei de carieră

„Tot ce am obţinut s-a construit prin foarte multă...

Autor: Ioana Mihai-Andrei

19.05.2024, 10:10 8487

...mărturiseşte Nicoleta Muşat, OSCAR Downstream, care coordonează o echipă de zece profesionişti şi strategia financiară a distribuitorului de carburant, la 20 de ani de la preluarea funcţiei de conducere a departamentului financiar al companiei.

Ea spune că are mare încredere în generaţiile viitoare: „Tinerii sunt mult mai inventivi, mai deştepţi, mai precoce decât noi. Peste câţiva ani, ei vor acţiona totul dintr-un singur buton şi noi trebuie să fim pregătiţi pentru această schimbare.”

OSCAR Downstream, companie deţinută de omul de afaceri Alin Nicolae, a devenit cel mai mare jucător independent de pe piaţa petrolieră locală, focusul companiei fiind segmentul B2B. Compania, care a avut anul trecut o cifră de afaceri de 1,47 miliarde de euro, deţine şapte depozite de stocare, localizate în Şercaia (judeţul Braşov), Zădăreni (judeţul Arad), Ocna Mureş (judeţul Alba), Roman (judeţul Neamţ), Craiova (judeţul Dolj), Fundulea (judeţul Călăraşi), Constanţa (judeţul Constanţa). Depozitele din Şercaia, Zădăreni, Ocna Mureş şi Roman sunt construcţii greenfield.

Citiţi continuarea pe www.businessmgazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels