Bănci și Asigurări

CreditAmanet, companie cu capital românesc cu servicii de creditare pe termen scurt de tip amanet şi schimb valutar, investeşte peste 2,5 mil. euro în rebranding şi devine MAGNOR

CreditAmanet, companie cu capital românesc cu servicii...

Autor: Roxana Rosu

13.05.2024, 10:32 890

CreditAmanet, companie cu capital românesc specializată în servicii de creditare pe termen scurt de tip amanet şi schimb valutar, a investit peste 2,5 mil. euro într-un process de rebranding şi îşi schimbă numele în MAGNOR. 

Platforma este activă de peste 15 ani şi oferă la tranzacţionare bijuterii, produse de lux, electronice, metale preţioase şi servicii de creditare pe termen scurt de tip amanet, dar şi schimb valutar. Planurile pentru 2024 includ consolidarea reţelei de magazine prin îmbunătăţirea eficienţei operaţionale şi a calităţii serviciilor oferite, precum şi extinderea pe piaţa de profil. MAGNOR operează 25 de magazine în Bucureşti, Ilfov, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Focşani, Bacău, Craiova, Galaţi şi Constanţa, Tg. Mureş, Buzău şi Ploieşti. 

„Avem o echipă performantă şi un model de business rezilient şi inovator şi construim o relaţie bazată pe încredere şi transparenţă cu clienţii. Acestea sunt atuurile care ne-au ajutat să depăşim cu succes perioadele de instabilitate şi să înregistrăm creşteri impresionante de la an la an. Acum e momentul să trecem la un nivel superior de dezvoltare. Brandul MAGNOR marchează această nouă etapă“, a declarat Claudiu Diaconu, fondatorul companiei şi preşedintele Consiliului de Administraţie. 

Noua identitate a companiei cuprinde o transformare a conceptului magazinelor şi lansarea a două website-uri, www.magnorshop.ro destinat vânzărilor şi www.magnor.ro destinat serviciilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels