Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Compania Impact, dezvoltatorul cartierelor Greenfield şi Luxuria din Bucureşti, are un nou CEO: Dan Câmpeanu-Richard, fost bancher. Cum a evoluat compania în ultimii patru ani sub Constantin Sebeşanu

Evoluţia preţului acţiunilor Impact pe durata mandatului de CEO al lui Constantin Sebeşanu

Evoluţia preţului acţiunilor Impact pe durata mandatului de CEO al lui Constantin Sebeşanu

Autor: Liviu Popescu

15.05.2024, 07:40 1134

♦ Dan Câmpeanu-Richard este din ianuarie 2021 project finance specialist al Impact Developer & Contractor ♦ Anterior el a lucrat la Banca Transilvania, OTP, Credit Europe Bank ♦ Acum preia cârma companiei cu o capitalizare bursieră de 575 mil. lei.

Consiliul de administraţie al com­paniei Impact Developer & Contractor (simbol bursier IMP), dezvoltator imobiliar al cartierelor Greenfield şi Luxuria Residence din Bucureşti, l-a numit pe Dan Câmpeanu-Richard, fost bancher şi project finance specialist, în funcţia de director general interimar în con­textul în care mandatul de patru ani de CEO al lui Constantin Sebeşanu ajunge la final pe 31 mai.

De asemenea Bistriceanu Jean-Claudiu va deveni director financiar întrucât mandatul lui Sorin Apostol ajunge la final, potrivit unui raport publicat la Bursa de Valori Bucureşti. „Apostol Sorin va continua să sprijine compania din poziţia de membru în Consiliul de Administraţie. Aceste modificări sunt menite să faciliteze procesul de integrare a noilor entităţi şi să maximizeze sinergiile dintre toate companiile din Grupul Impact“.

În aprilie 2021 Constantin Sebeşanu prelua cârma companiei evaluată de investitorii la Bursa de Valori Bucureşti la aproximativ 806 mil. lei. De atunci încoace Impact a derulat mai multe emisiuni de obligaţiuni prin care a atras fonduri de la investitori pentru a implementa planurile de dezvoltare. Compania a încheiat anul 2021 cu vânzări de 138 mil. lei şi un profit net de 79 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro