Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank România a decis să meargă înainte doar cu Visa ca partener de carduri. Zdenek Romanek, CEO, Raiffeisen: Am format un parteneriat strategic nou cu Visa, cu care cooperăm de mult timp. Am decis să mergem mai departe cu acest parteneriat

Raiffeisen Bank România şi Visa au organizat o conferinţă comună în care au anunţat că banca românească cu capital austriac a decis să meargă înainte doar cu Visa ca partener de carduri.

Raiffeisen Bank România şi Visa au organizat o conferinţă comună în care au anunţat că banca românească cu capital austriac a decis să meargă înainte doar cu Visa ca partener de carduri.

Autor: Mircea Nica

16.05.2024, 00:05 482

♦ Zdenek Romanek, şeful Raiffeisen: „Vrem să investim mai mult în inovaţia serviciilor şi să facem ca investiţiile să se integreze mai bine cu strategiile Raiffeisen Bank România“.

Raiffeisen Bank România a decis să meargă înainte exclusiv cu Visa ca partener de carduri, ceea ce înseamnă că banca va emite noi carduri pentru clienţii care au deja carduri Raifeisen Bank de la Mastercard, au explicat reprezentanţii băncii în cadrul unei conferinţe organizate de Raiffeisen Bank. Deşi clienţii vor primi carduri noi cu sigla Visa, beneficiile vor rămâne aceleaşi, iar banca nu va percepe nici un cost pentru emiterea noilor carduri.

„Am format un parteneriat strategic nou cu Visa, cu care cooperăm de mult timp. Am decis să mergem mai departe cu acest parteneriat. Vrem să investim mai mult în inovaţia serviciilor şi să facem ca investiţiile să se integreze mai bine cu strategiile Raiffeisen Bank România. Unul dintre pilonii noştri este dezvoltarea instrumentelor digitale pentru a le face viaţa mai uşoară clienţilor. Ce înseamnă pentru clienţii noştri? Pentru următoarele 12 luni vrem ca aceştia să primească noile carduri Visa. În mijlocul anului viitor toate cardurile noastre vor fi înlocuite cu aceste noi carduri. Această schimbare nu implică un cost pentru clienţii noştri“, a spus şeful băncii româneşti cu capital austriac. La rândul lui Vladimir Kalinov, vicepreşedinte al Raiffeisen Bank, a explicat în cadrul conferinţei că începând cu data de 15 iulie va începe emiterea noilor carduri de credit, ca parte a deciziei de a rămâne doar cu Visa ca partener, iar începând din luna august se va începe emiterea cardurilor de debit. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro