Eveniment

ZF Live. Adriana Georgescu şi Phillip Nell, WU Executive MBA Bucharest: Căutăm studenţi care sunt în drum spre o poziţie de management general în industrii precum finanţe, IT&C sau farma

Adriana Codruţa Georgescu, program manager, Executive MBA Bucharest: În noiembrie anul trecut am început ultimul program cu 24 de studenţi şi jumătate dintre elevii noştri sunt femei.

Adriana Codruţa Georgescu, program manager, Executive MBA Bucharest: În noiembrie anul trecut am început ultimul program cu 24 de studenţi şi jumătate dintre elevii noştri sunt femei.

Autor: Ramona Cornea

22.05.2024, 00:06 276

Phillip Nell: „Dacă cineva este interesat doar de finanţe sau doar de sustenabilitate, atunci probabil că acesta nu este programul potrivit pentru el.” Adriana Codruţa Georgescu: „Avem un buget special pentru femeile lider şi încurajăm femeile să se întoarcă la şcoală şi să urmeze programul nostru.”

Studenţii potriviţi pentru programul de EMBA organizat de WU Executive Academy sunt cei care vor să studieze o gamă largă de domenii şi care sunt în drum spre o poziţie de management general în industrii precum finanţe, IT&C sau farma, a fost una dintre concluziile emisiunii de business ZF Live ce i-a avut drept invitaţi pe Adriana Codruţa Georgescu, program manager al Executive MBA Bucharest, şi Phillip Nell, director academic al programului.

„Căutăm pe cineva care nu este neapărat interesat de o zonă foarte îngustă, specifică. Dacă cineva este interesat doar de finanţe sau doar de sustenabilitate, atunci probabil că acesta nu este programul potrivit pentru el. Oamenii care profită cel mai mult de pe urma programelor noastre sunt cei care au un rol tehnic foarte specific, foarte detaliat. Ei sunt într-o poziţie bună de management intermediar în finanţe sau în IT, în informatică sau ca manager de afaceri medicale într-o companie farmaceutică. Pentru cineva care se află în drum spre o poziţie de management general, oferim un pachet foarte bun”, a spus Phillip Nell în cadrul emisiunii de business.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro