Info

Clinica de Stomatologie din Sectorul 4 se deschide din 17 iunie

COMUNICAT DE PRESĂ

Autor: Publicitate

17.05.2024, 10:53 733

Cel mai important obiectiv de infrastructură medicală, cu profil de stomatologie, realizat în ultimii 50 de ani de către o administraţie locală, urmează să fie deschis din 17 iunie. Anunţul a fost făcut de către primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc la Clinica de Stomatologie, din Şoseaua Olteniţei nr. 9.

Unitatea medicală care va fi operaţionalizată de către Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şu UMF „Carol Davila” va oferi tratamente stomatologice pacienţilor de toate vârstele din tot Bucureştiul, dar şi locuri de muncă bine plătite pentru personalul medical din sistemul public de sănătate, care are astfel toate motivele să rămână aici în România.

„Deschidem Clinica de Stomatologie pe 17 iunie, iar aceasta va fi locul în care comunitatea noastră atinge două obiective importante. În primul rând, oamenii din Sectorul 4 vor avea acces la un centru de tratament amenajat la standarde occidentale, iar apoi, discutăm despre o evoluţie importantă la nivelul învăţământului medical românesc. Pentru acest lucru, a fost nevoie de un efort conjugat, de oameni inimoşi, de o echipă guvernamentală, dar şi de ajutor substanţial de la Parlament. Aşa am reuşit să avem rezultate şi mă gândesc, în primul rând, la UPU Bagdasar-Arseni, la Centrul de Arşi de la acelaşi spital, dar şi la viitoarea maternitate de la Spitalul Sf. Ioan, la clădirea Zerlendi a Institutului Marius Nasta, dar şi la modulul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială pe care urmează să îl construim.Aici, la Spitalul de Stomatologievor veni, într-o primă etapă, angajaţii UMF Carol Davila, iar în a doua etapă, vom angaja personal medical. Vom crea locuri de muncă în condiţii occidentale, pentru un număr mare de profesionişti. De la 1 septembrie, vom derula mai multe programe sociale, prin care vom putea sa acordăm o serie de tratamente gratuite, prin intermediul unei comisii medicale, astfel că ne vom adresa atât persoanelor active, cât şi seniorilor. Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile, fapt pentru care le mulţumesc tuturor partenerilor noştri, tuturor celor care au muncit pentru ca acest obiectiv să fie realizat”, a declarat Daniel Băluţă.  

Cel mai nou şi mai modern spital de stomatologie din România este situat pe Şoseaua Olteniţei nr. 9 şi dispune de 65 de cabinete medicale, săli de aşteptare, sală de operaţie, toate dotate cu aparatură ultramodernă. Valoarea acestei investiţii este de 60 de milioane de lei, 40 de milioane a costat construcţia, iar alte 20 de milioane dotările acesteia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels