ZF 24

Liceul Teoretic “Genesis College”, fondat în urmă cu 25 de ani de Ioana Necula, îşi extinde campusul şi închiriază o clădire cu 9 etaje de la OMV Petrom, în nordul Capitalei

Liceul Teoretic “Genesis College”, fondat în urmă...

Autor: Roxana Rosu

21.05.2024, 09:46 453

Liceul Teoretic “Genesis College”, fondat în urmă cu 25 de ani de Ioana Necula, îşi extinde spaţiul educaţional, prin închirierea unei clădiri cu 9 etaje de la OMV Petrom, în nordul Capitalei.

Noul sediu “Genesis College” din strada Coralilor va avea o suprafată de 10.000 mp şi va putea găzdui până la 1000 de elevi. Noul sediu va dispune de multă lumină naturală, sisteme de ventilaţie şi purificare a aerului, grădini interioare, spaţii de relaxare, cafeteria pentru elevi şi profesori, laboratoare, spaţii sportive şi spaţii de lucru interconectate.

“Elevii evaluează astăzi o şcoală bazându-se pe o multitudine de factori subtili care transced calitatea programelor educaţionale oferite. Familiile îşi doresc spaţii personalizate care să cultive aptitudinile copiilor, profesorii îşi doresc spaţii care să complimenteze învăţarea colaborativă, creativitatea şi wellbeing-ul în comunitate. Acest nou campus este un întreg, un spaţiu complet al dezvoltării educaţionale, un pas înainte către viitor”, a declarat Ioana Necula.

Genesis College este acreditată naţional şi internaţional în sistemul International Baccalaureate, pentru toate nivelurile de învăţământ, de la grădiniţă până la liceu. Taxa şcolară porneşte de la circa 11.200 euro pe an în şcoala primară până la circa 12.500 euro pe an la liceu.

Liceul a fost asistat în procesul de închiriere de echipa de Real Estate din cadrul firmei de avocatură Wolf Theiss din Bucureşti, formată din Roxana Roman (Dudău), Partener şi Dana Toma, Counsel Coordonator.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels