Eveniment

Adrian Sârbu, ALEPH NEWS: România are nevoie de o altă structură statală, care să-ţi folosească banii mai eficient şi să genereze creştere economică

Adrian Sârbu, ALEPH NEWS: România are nevoie de o altă...
06.05.2024, 18:00 132

Anul ăsta, ai alegeri de făcut: le laşi puterea sau ţi-o iei înapoi.

„Credem că putem, împreună cu tine, să schimbăm România, să lansăm proiecte”, afirmă Adrian Sârbu, la ŞTIU PE CE LUME TRĂIESC, redifuzată aseară, la 22:00.

„Omul potrivit la locul potrivit e un oximoron când îl aplicăm la politicienii români. Politicienii români sunt omul incompetent, impostor, omul nepotrivit la locul potrivit.

Preşedintele României, în momentul în care vrea să fie ales, trebuie să decidă „vreau să fiu ales pentru că este nevoie de mine”. Este prima condiţie. „Sunt un lider, sunt puternic şi slab în acelaşi timp, pentru că vă iubesc, sunt pregătit să va servesc. Încerc să fac totul ca să mă respectaţi ca „servitor”, nu ca argat” – astea sunt calităţile unui Preşedinte.

„Ghinionul” României
„Şi domnul Iohannis a fost cetăţean, până la data de noiembrie 2014, când a fost ales, şi va reveni la calitatea aceasta după noiembrie 2024. Acum cerşeşte job-uri pe la Bruxelles.

Preşedintele României conduce CSAT, o instituţie pe care nu trebuie să o conducă. CSAT e o instituţie neprevăzută în Constituţie. Această instituţie, care are foarte multă putere, decide lucruri pentru soarta României. CSAT nu a fost convocat pe problema războiului de la graniţă timp de 2 ani de zile.

Vedeţi discuţia integrală pe ALEPH NEWS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO