Afaceri de la zero

CJ Hunter - Marion Jones, un cuplu pentru istoria JO

21.07.2000, 00:00 Autor: Alexandru Dida


Americanul CJ Hunter este un tip rotofei. Lucru normal de vreme ce este aruncator de greutate. Daca nu ati auzit de el si nu l-ati zarit vreodata pe pistele de atletism, puteti sa-l comparati cu gigantul in reclama fabricantului de pneuri Michelin. Pe chipul lui, surasul pare sa nu infloreasca niciodata. Sotia lui, sprintera Marion Jones este reversul medaliei. Sprintena, gratioasa, este toata inundata de o lumina cuceritoare. Pentru lumea sportului, cei doi atleti sunt considerati a forma cuplul numarul unu al momentului. Miercuri, pentru prima oara, nike a reusit sa-i reuneasca la o conferinta de presa, lucru care a uimit intreaga asistenta prezenta. Zambetele sirete, si murmurele de tot felul incercau sa explice intr-un fel curiozitatea ziaristuilor, care se intrebau intre ei "cum de s-au putut casatori doua persoane atat de diferite?" Mai cu seama ca multi dinttre cei aflati in sala erau la curent cu opozitia ferma a parintilor vis a vis de cununia lor.

Mare le-a fost mirarea cand i-au auzit glasul lui CJ, unul deloc de bas asa cum se asteptau. Figura lui posomorata contrasta total cu vocea calda, catifelata, unul dintre atuurile cu care a cucerit-o pe Marion, in perioada in care jucau domino in cantonament si nu le pasa de amenintarile parintilor. Pe atunci Marion pierdusa o cursa aviatica, iar CJ, care o conduse la aeroport, s-a oferit sa-i tina companie la urmatoarea cursa. Ea, care simtea nevoia sa aiba prin preajma un om puternic, l-a acceptat fara rezerve, pe cel menit sa-l alunge din viata si gandurile sale pe mister Jones, ex-sotul care-i provocase cele mai acute dureri. Nu i-a pasat ca Hunter are doi copii, de 7 si 9 ani dintr-o legatura anterioara. Au hotarat sa ramana impreuna.

"Imi place sa stau la mine acasa. Viata noastra privata este pe primul plan. Marion a acceptat sa ne mutam aproape de copiii mei. Sunt adorabili. La fel ca si cei doi caini care nu se despart de ei", a raspuns CJ curiozitatii ziaristilor.

La Sacramento, unter n-a prea fost in forma, fiind invins de Nelson. Spera insa sa dea masura posibilitatilor la Sydney. Acolo unde Marion va fi prezenta la patru probe: 100 m, 200 m, stafeta de 4x100 m si lungime.

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania