Afaceri de la zero

Gimnastele romane si RomTelecom tintesc aurul olimpic

01.09.2000, 00:00 Autor: Alexandru Dida


Lotul feminin de gimnastica al Romaniei si principalul sau sponsor, firma Romtelecom, cea care a organizat dineul de miercuri seara la Casa Doina, au tinut sa fie impreuna inaintea plecarii spre Sydney.

Primul sosit, Nicolae Vieru, presedintele Federatiei Romane de Gimnastica (FRG), a tinut sa se asigure ca totul este in buna regula. La jumatate de ora dupa aceea a sosit si autocarul cu membrii delegatiei care va reprezenta gimnastica feminina la Olimpiada.

Alaturi de antrenorii Octavian Belu, Mariana Bitang si Anca Grigoras au pasit pe aleile gradinii Maria Olaru, Simona Amanar, Claudia Presecan, Andreea Raducan, Andreea Isarescu, Loredana Boboc si Andreea Ulmeanu.

In intampinare le-au iesit gazdele serii, Vassilios Tsakoniadis, directorul executiv al Romtelecom, si colaboratorii sai care le-au urat fetelor "sa aveti parte de o seara cat mai placuta si sa mancati cu pofta tot ceea ce a fost pregatit special pentru voi!"

Momentul a fost prompt speculat de medicul lotului, Ioachim Oana, care le-a spus apoi, intre patru ochi, "atentie mare la dulciuri, fetelor!" fara a le mai da tarcoale in tmpul mesei.

Pe timpul acesteia, toate cele sapte gimnaste au incercat sa treaca peste oboseala acumulata in ultimele luni, la care s-a adaugat cea generata de drumul lung, de la Centrul olimpic din Deva si pana in Capitala, care a durat mai bine de sapte ore, glumind pe saturate. Sesizand ca unele dintre ele mai au putin si adorm, Mariana Bitang le-a invitat la o scurta plimbare prin gradina pentru a se mai dezmorti.

Momentul de varf al serii la constituit scurta alocutiune a presedintelui Romtelecom care a tinut sa le multumeasca fetelor pentru rezultatele de pana acum si "sa le doresc sa se intoarca de la Sydney cu cat mai multe medalii de aur.

Va promit ca la florile si cadourile pe care vi le-am oferit cu drag acum la plecare se vor adauga surprize foarte placute la intoarcerea de la Olimpiada".

Multumind, Nicolae Vieru a promis ca excelenta colaborare dintre FRG si Romtelecom va da roade si pe viitor.


O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania