Afaceri de la zero

In targuri dupa intalniri de afaceri

19.06.2000, 00:00 Autor: Cosmin Ghinea


Oamenii de afaceri care vor vizita targurile si expozitiile internationale vor putea beneficia de un program de intalniri de afaceri prestabilite cu firme externe, organizat de Romexpo, potrivit informatiilor de pe site-ul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. Firmele romanesti participante la aceste grupuri vor fi puse in legatura directa cu expozantii respectivelor manifestari si cu organisme de promovare a comertului exterior (asociatii ale producatorilor, camere de comert, ministere de resort etc).

Lista manifestarilor la care se intermediaza aceste intalniri poate fi accesata la adresa http://www.ccir.ro/romexpo/grupviz.htm si cuprinde targul tehnic de la Izmir, din perioada 27 august - 3 septembrie, targul de bunuri de consum din Budapesta din perioada 15-24 septembrie sau targul general de bunuri din India organizat in luna noiembrie. In total sunt acoperite opt targuri din sapte tari, majoitatea dintre ele organizate in toamna acestui an.

Pe site-ul Romexpo mai pot fi obtinute informatiii despre targurile si expozitiile organizate in tara. Astfel, putem afla ca la expozitia internationala de echipamente, componente, accesorii si piese de schimb destinate industriei autovehiculelor - Auto Expo Tehnica pariticipa 130 de firme din 10 tari, in crestere fata de 80 la editia anterioara.

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania