Anuarul Romania 2015

Cat va fi salariul mediu in 2015? La cat va ajunge dobanda la credite? Care va fi pretul unui apartament? Cat va costa benzinei?
Cat va fi PIB/capita in 2015? Dar datoria publica? Vom trece la euro?
Cate masini se vor vinde in 2015? Cat va fi piata asigurarilor? Cat din coment se va face prin hipermarketuri?
Cate gospodarii vor avea internet? Cate automobile se vor alimenta la priza 2015?

Ziarul Financiar realizeaza o proiectie a anului 2015, raspunzand, cu ajutorul analistilor, managerilor si proprietarilor de business, la toate aceste intrebari.
Anuarul Romania 2015 anticipeaza tendintele din business, domeniile de viitor, cele mai mari riscuri pentru urmatorii ani si evolutia principalelor industrii.
Catalogul include previziuni pentru macroeconomie si pentru majoritatea sectoarelor economice: banci, asigurari, bursa, energie electrica, petrol si gaze, farmaceutice, industria alimentara, bunuri de larg consum, retail, constructii si imobiliare, auto, turism, telecom, industrie, resurse umane si avocatura.
Cu Romania 2015 va invitam sa faceti exercitiul de a privi in viitor si sa ne imaginam impreuna economia romaneasca a anului 2015.
Comanda acum anuarul Romania 2015 la pretul de 30 lei.
Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.



AFACERI DE LA ZERO