Auto

Aeroportul Oradea va fi modernizat în urma unei investiţii de peste 210 milioane de lei

Aeroportul Oradea va fi modernizat în urma unei...

Autor: Mediafax

29.12.2022, 16:11 344

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat joi semnarea unui contract care vizează extinderea terminalului de pasageri al Aeroportului Internaţional Oradea.

Potrivit ministrului, contractul de finanţare semnat joi are o valoare de 212,84 milioane lei cu TVA şi este finanţat prin POIM.

„Aeroportul Internaţional Oradea dispune de acum de banii necesari pentru extinderea terminalului de pasageri! Contractul de finanţare are o valoare de 212,84 milioane lei cu TVA (POIM) care a fost semnat astăzi de Ministerul Transporturilor va permite acestui aeroport să aducă o serie de modernizări până la sfârşitul anului viitor”, a scris pe Facebook Sorin Grindeanu.

Conform acestuia, lucrările vizează construcţia unui corp adiacent pentru plecări Schengen şi non-Schengen, extinderea drumurilor de acces, extinderea parcării de scurtă durată şi achiziţionarea unor echipamente pentru degivrarea aeronavelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO