Auto

Aglomeraţie pe mai multe drumuri naţionale şi autostrăzi din ţară

Aglomeraţie pe mai multe drumuri naţionale şi...

Autor: Laura Buciu, Mediafax

09.04.2018, 16:35 87

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează către Capitală, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale şi autostrăzi.

Astfel, se circulă cu dificultate pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Bucureşti, precum şi în localitatea Otopeni, la intrarea în capitală, pe DN 1, DN1A, în localitatea Mogoşoaia, în direcţia Buftea – Bucureşti, precum şi pe DN2, între Focşani şi Goleşti, judeţul Vrancea, pe sensul de mers către Râmnicu Sărat.

De asemenea, este aglomerat şi DN6, între Alexandria şi Prunaru, judeţul Teleorman, în direcţia către Bucureşti, dar şi DN7, pe centura municipiului Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, pe sensul de deplasare către Piteşti.

Se circulă dificil şi pe DN65, între localităţile Lunca Corbului şi Albota, judeţul Argeş, în direcţia către Bucureşti, pe Centura Capitalei, în zona Pantelimon, pe sensul de mers Voluntari – Glina.

Şi pe A1 Bucureşti – Piteşti se circulă în condiţii dificile de la kilometrul 21, până la intrarea în Capitală.

Poliţiştii le recomandă şoferilor disciplină în trafic, să evite alte preocupări care le-ar putea distrage atenţia, să semnalizeze orice schimbare a direcţiei de mers, să nu se angajeze în depăşirea unei coloane de autovehicule, să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, prezenţi pe drumurile publice pentru fluidizarea circulaţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO