Auto

Audi se pregăteşte de lansare lui A6 Avant, limuzina de weekend pentru executivi

Audi se pregăteşte de lansare lui A6 Avant, limuzina de weekend pentru executivi

Audi se pregăteşte de lansare lui A6 Avant, limuzina de weekend pentru executivi

Autor: Bogdan Alecu

27.07.2011, 14:34 573

În cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie aacestui an Audi va prezenta alături de versiunea hibrid a lui A6 şicea Avant, breakul destinat executivilor care doresc să utilizezelimuzina germană şi în weekend cu familia, nu numai la birou.

Noul A6 Avant are un portbagaj de 565 de litri, cu 35 de litrimai mult decât un A6 Sedan şi similar cu al unui BMW Seria 5Touring. Peste acest nivel este Mercedes-Benz E-Klasse Estate, careare un portbagaj de 695 de litri, în timp ce Skoda Superb oferă 633de litri.

Gama motorizărilor care vor fi disponibile pe A6 Avant estesimilară celei de pe versiunea sedan. Propulsoarele "de bază" vorfi cele pe benzină TFSI de 2,0 litri şi 180 CP şi diesel de 3,0TDI, de 177 CP şi 204 CP. În luna septembrie se vor putea comandaşi modele Avant cu dieselul bi-turbo de 3,0 litri TDI şi 313 CP,iar la începutul anului viitor. Special pentru aceste motorizăriclientul va avea de ales între patru tipuri de cutii de viteze, unamanuală cu şase trepte, S-Tronic cu dublu ambreiaj, Multitronic detip CVT şi Tiptronic.

Preţurile oficiale pentru noul A6 Avant nu au fost comunicate,dar cel mai probabil acestea vor porni de la aproximativ 40.000 deeuro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO