Auto

Circulaţia pe Autostrada Soarelui a fost reluată

Circulaţia pe Autostrada Soarelui a fost reluată

Autor: Claudiu Surmei

03.09.2016, 19:50 103

Accidentul în care au fost implicate un autocamion încărcat cu cereale şi un autoturism a avut loc în jurul orei 13.00 în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi. Autocamionul, care circula pe sensul către Capitală, s-a răsturnat peste parapetul care separă sensurile de mers şi s-a izbit de un alt autoturism care se deplasa regulamentar, două persoane fiind rănite.

"Au fost două victime. Conducătorul autocamionului a prezentat doar zgârieturi, nimic altceva important, era conştient. Conducătorul autoturismului, care a fost surprins sub cabina autocamionului, a fost şi încarcerat şi a prezentat mai multe traumatisme ca urmare a impactului, dar nimic care să îi pună viaţa în pericol, cel puţin după evaluarea făcută la faţa locului. El a fost luat cu elicopterul SMURD şi dus la Spitalul Floreasca. Pe toată durata intervenţiei noastre s-a menţinut contactul vizual cu el şi era conştient. I s-a montat un guler cervical", a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvând al ISU Bucureşti-Ilfov, pentru MEDIAFAX.

Traficul a fost îngreunat şi la ieşirea din Capitală către Constanţa, circulaţia fiind deviată câteva ore pe strada Gara Căţelu, strada Drumul între Tarlale, oraş Pantelimon, DN 3 spre Brăneşti - Fundulea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24