Auto

Dacia-Renault demarează o campanie de rechemare în service pentru 4.900 de maşini

Dacia-Renault demarează o campanie de rechemare în service pentru 4.900 de maşini

Autor: Bogdan Alecu

28.09.2011, 12:11 638

Grupul Renault a demarat la începutul acestei luni o operaţiune de rechemare pentru aproape 4.900 de maşini care ar putea avea probleme cu semiconurile supapelor, componentă care pe piaţa liberă costă aproximativ 13 lei bucata.

"În prezent se află în derulare o acţiune de rechemare în service care vizează un număr de 4.904 de vehicule, din care 4.164 Dacia şi 740 Renault. Acţiunea a demarat la 1 septembrie şi se va încheia în momentul în care vor fi verificate toate maşinile care fac obiectul acestei operaţiuni", au declarat oficialii Automobile Dacia. Intervenţia în service durează între 20 de minute, dacă se face doar verificarea chiuloasei motorului şi 4,4 ore dacă se vor înlocui semiconurile supapelor. Toate costurile asociate operaţiei vor fi suportate de Grupul Renault.

Oficialii Grupului Renault nu au precizat despre ce model este vorba, dar potrivit unor surse din piaţă sunt vizate motoarele de 1,2 litri pe benzină care echipează modelele Dacia Logan, Sandero, Renault Twingo şi Clio, fabricate în ultimul trimestru din 2010.



Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO