Auto

Grupul japonez Yusen are OK-ul Concurenţei pentru preluarea companiei de logistică Tibbett Logistics

Grupul japonez Yusen are OK-ul Concurenţei pentru...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

05.02.2018, 00:05 404

În total, compania Tibbett Logistics a ajuns la peste 116.000 de metri pătraţi de spaţii de depozitare în România, conform celor mai recente date.

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care grupul japonez Yusen Logistics, care în Europa are sediul în Olanda, preia subsidiara locală a grupului Tibbett Logistics. Tranzacţia a fost anunţată la finalul anului trecut şi este una dintre cele mai mari achiziţii din ultimii ani din sectorul de logistică şi depozitare din România. Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică. Tibbett Logistics este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de logistică şi depozitare, având clienţi din domenii precum industria auto, textilă, de bricolaj, dar şi din FMCG. În total, compania a ajuns la peste 116.000 de metri pătraţi de spaţii de depozitare în România, conform celor mai recente date. Compania are 1.300 de angajaţi pe plan local în cele 15 unităţi din Ro­mânia, inclusiv cei din terminalul inter­modal din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO