Auto

Israelienii de la New Kopel au raportat afaceri de 14 mil. euro în S1

Tal Lahav, CEO Sixt New Kopel

Tal Lahav, CEO Sixt New Kopel

Autor: Cristina Bellu

08.08.2017, 15:39 186

Sixt New Kopel, divizia locală a grupului isra­elian, care în România activează în do­me­nii precum vanzarea de maşini noi şi second-hand, leasing operaţional şi rent-a-car, a înregistrat afaceri de 14 milioane de euro în primele şase luni şi estimează atingerea pragului de 30 mil. euro până la finele anului.

Compania a realizat investiţii de 6,5 mil. euro în primul semestru, în creştere cu 10% faţă de perioada similară a anului trecut, numărul autovehiculelor administrate de Sixt New Kopel ajungând la 4.000 de unităţi.

Prima jumătate a anului a fost favorabilă atât pentru Sixt SH, divizia de maşini second-hand a Grupului cât şi pentru Union Motors, dealer autorizat de maşini noi, ambele raportând 500 de unităţi noi şi second-hand vândute.

În acelaşi timp, activitatea din cadrul service-ului Union Motors, unul dintre cele mai mari din Romania, a crescut cu 15%, cu o medie de 80-100 de maşini aflate în unitate zilnic.

“Venim cu o abordare strategică de business pe termen lung, într-o piaţă în care doar cei mai flexibili şi mai inovatori pot aduce valoare şi se pot diferenţia. (…) Vom continua să ne dezvoltăm businessul în acelaşi ritm. Restul anului se anunţă la fel de pozitiv”, spune Tal Lahav, CEO Sixt New Kopel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO