Auto

Mazda pregăteşte pentru Frankfurt un nou concurent pentru VW Tiguan

Mazda pregăteşte pentru Frankfurt un nou concurent pentru VW Tiguan

Autor: Bogdan Alecu

02.08.2011, 17:06 619

Mazda va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt deluna viitoare noul SUV crossover compact Mazda CX-5. Crossoverul vafi primul model al noii generaţii de produse Mazda ce vor înglobagama completă a tehnologiilor SKYACTIV şi noua temă de design.

Gama europeană de motorizări va include propulsorul SKYACTIV-G2.0, benzină şi SKYACTIV-D 2.2, diesel disponibile în versiunistandard şi de mare putere. Fiecare motor are o rată de compresierecord de 14:1 pentru o eficienţă optimă. Mazda se axează peatingerea performanţelor excepţionale de mediu pentru un SUVcompact şi are ca obiectiv un nivel de emisii de CO2 sub 120g/kmpentru modelul de motor SKYACTIV-D 2.2.

Alături de CX-5, la standul Mazda de la Frankfurt va fiprezentată şi Mazda3 facelift. Noul model furnizează emisii scăzutede CO2, un caracter dinamic mai sportiv şi mai stabil, cuîmbunătăţiri la nivelul design-ului interior şi exterior şiniveluri superioare de calitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO