Auto

Nissan Primera faza doi si in Romania

20.10.2004, 00:00 17



Modelul Nissan Primera faza II (denumirea oficiala pentru primul facelift al modelului Nissan Primera) este disponibila pe piata romaneasca, spun reprezentantii Renault Nissan Romania, importatorul oficial al marcii.



Cunoscut in primul rand ca un producator de masini cu tractiune integrala, Nissan a apelat la elemente de design inovatoare in cazul autoturismelor din gama sa. Acesta este si cazul Primera, un automobil cu un design exterior original, design ce a fost pastrat in cel mai mic detaliu si in cazul celei de-a doua faze de dezvoltare a modelului.



Cele mai importante elemente de noutate pe care le aduce modelul Primera faza II sunt situate in principal la interior si se refera in primul rand la ergonomie si spatii noi de depozitare. La exterior, singurele modificari notabile sunt noile culori de caroserie disponibile.



Interiorul prezinta noi finisaje, din aluminiu, iar tesaturile sunt inedite. Ergonomia are de castigat prin reorganizarea consolei centrale, unde si-a facut loc un CD Changer, montat in trecut in portbagaj, dar si o caseta incapatoare. Nu in ultimul rand, clientii de pe piata romaneasca vor simti fara indoiala faptul ca suspensiile au fost modificate pentru o amortizare mai buna a socurilor pe drumurile cu denivelari. Preturile noului model Nissan Primera incep la 14.200 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO